Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΠου θα πραγματοποιηθεί η συναυλία με τη Μελίνα Ασλανίδου στη 2η Λευκή...

Που θα πραγματοποιηθεί η συναυλία με τη Μελίνα Ασλανίδου στη 2η Λευκή Νύχτα Ευόσμου;

Δελτίο τύπου εξέδωσε ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2024, ώστε να ενημερώσει για τη 2η Λευκή Νύχτα του Ευόσμου.

Στο τριακοσίων ογδόντα επτά λέξεων δελτίο τύπου ο στρατός των δημοσιογράφων του δημάρχου Κορδελιού Ευόσμου, κυρίου Λευτέρη Αλεξανδρίδη, ξέχασε να γράψει ότι η Λευκή Νύχτα του Ευόσμου θα πραγματοποιηθεί στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου, η οποία θα πεζοδρομηθεί για τις ανάγκες της εκδήλωσης.

Στο τριακοσίων ογδόντα επτά λέξεων δελτίο τύπου ο στρατός των δημοσιογράφων του δημάρχου Κορδελιού Ευόσμου, κυρίου Λευτέρη Αλεξανδρίδη, ξέχασε να γράψει ότι η συναυλία με τη Μελίνα Ασλανίδου, στο πλαίσιο της Λευκής Νύχτας, θα πραγματοποιηθεί στον χώρο που χρησιμοποιείται ως πάρκινγκ πίσω από τον Ιερό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, ο οποίος βρίσκεται στην πλατεία Ευόσμου.

Τις συγκεκριμένες πληροφορίες ο στρατός των επικοινωνιολόγων του δημάρχου Κορδελιού Ευόσμου, κυρίου Λευτέρη Αλεξανδρίδη, ξέχασε να τις γράψει και στην επίσημη αφίσα που έφτιαξε ο δήμος για την εκδήλωση.

Δικαίως λοιπόν ο κύριος Αλεξανδρίδης προσλαμβάνει και τέταρτο δημοσιογράφο, ο οποίος θα είναι εξειδικευμένος στα πολιτιστικά, προκειμένου τέσσερις πλέον δημοσιογράφοι να μην ξεχνούν να γράψουν τον χώρο που θα πραγματοποιηθεί μια εκδήλωση.

Καλά είναι ο κύριος δήμαρχος να φροντίσει να εφοδιάσει τους δημοσιογράφους του με πετσέτες για να σκουπίζουν τον ιδρώτα τους. Ας πάρει μία πετσέτα και για τον εαυτό του. Όπως και να το κάνει κανείς, ο δήμαρχος ρίχνει πολύ ιδρώτα για να γεμίσει με δημοσιογράφους τις θέσεις των ειδικών συνεργατών του.

Κρίτων

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ