Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΗ παράταξη Μανούκα θα είναι παρούσα στη 2η Λευκή Νύχτα Ευόσμου

Η παράταξη Μανούκα θα είναι παρούσα στη 2η Λευκή Νύχτα Ευόσμου

Η παράταξη «ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ Ελ. ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ – ΕΥΟΣΜΟΥ, ΜΑΡΙΑ ΜΑΝΟΥΚΑ» θα είναι παρούσα στη Λευκή Νύχτα 2024 στον Εύοσμο.

Η 2η Λευκή Νύχτα Ευόσμου πλησιάζει και η παράταξή μας «ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ Ελ. ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ – ΕΥΟΣΜΟΥ, ΜΑΡΙΑ ΜΑΝΟΥΚΑ» θα συμμετάσχει ενεργά, στηρίζοντας την προσπάθεια για την ενίσχυση της τοπικής αγοράς και των τοπικών φορέων και συλλόγων.

Κατά την προεκλογική περίοδο του 2023, είχαμε την ευκαιρία να συμμετάσχουμε ως παράταξη στην 1η Λευκή Νύχτα στον Εύοσμο, που διοργανώθηκε από τον Εμπορικό Σύλλογο Ευόσμου σε συνεργασία με την προηγούμενη δημοτική αρχή, δείχνοντας την προσήλωσή μας στην προώθηση της πολιτιστικής και κοινωνικής ζωής αλλά και της εμπορικής ανάπτυξης του τόπου μας.

Ως επικεφαλής της Ελάσσονος Αντιπολίτευσης, αναγνωρίζω ότι ο ρόλος μας είναι καθοριστικός για την ισορροπία της δημοτικής διακυβέρνησης.

Η αντιπολίτευση δεν είναι απλά μια κριτική φωνή, αλλά και μια δύναμη που προτείνει, στηρίζει και προάγει πρωτοβουλίες για την ευημερία όλων μας.

Η συμμετοχή μας σε αυτή την εκδήλωση αντανακλά τη δέσμευσή μας για έναν δήμο που προοδεύει με βάση τις αρχές της αλληλεγγύης και της συνεργασίας.

Σας καλούμε να συμμετάσχετε μαζί μας και να επιβεβαιώσουμε από κοινού ότι ΔΕΝ συμβιβαζόμαστε με λιγότερα από όσα ΑΞΙΖΟΥΜΕ!

Ανάρτηση της Μαρίας Μανούκα στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ