Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΞεκάθαρη υποτίμηση της νοημοσύνης μας από τη διοίκηση Αλεξανδρίδη

Ξεκάθαρη υποτίμηση της νοημοσύνης μας από τη διοίκηση Αλεξανδρίδη

Της Νατάσσας Τσαουσίδου

Έλαβα, χθες το απόγευμα της Πέμπτης 12 Σεπτεμβρίου 2024, ένα μήνυμα από δημοσιογράφο του δημάρχου Κορδελιού Ευόσμου, κυρίου Λευτέρη Αλεξανδρίδη, με το οποίο προσπαθεί να με πείσει ότι η μη αναφορά δελτίου τύπου του δήμου Κορδελιού Ευόσμου στην παρουσία του Υφυπουργού Μακεδονίας Θράκης, Κώστα Γκιουλέκα, σε αγιασμό σχολείου του δήμου μας για την έναρξη της σχολικής χρονιάς έγινε εκ παραδρομής και όχι εκ προθέσεως.

Μάλιστα ως απόδειξη για του λόγου το αληθές, ο δημοσιογράφος μου αναφέρει πως η βασική φωτογραφία είναι αυτή με τον κύριο Κώστα Γκιουλέκα.

Το μήνυμα του δημοσιογράφου του δημάρχου είναι ξεκάθαρη υποτίμηση της νοημοσύνης μας, γιατί στο δελτίο τύπου δεν αναφέρεται κανένα άλλο όνομα εκτός από αυτό του δημάρχου, εάν εξαιρέσουμε το όνομα του Μητροπολίτη, ο οποίος όμως δεν είναι πολιτικός.

Αλήθεια, τα ονόματα των αντιδημάρχων Καλού, Καμπαρούδη και Αϊβαζίδη δεν αναφέρονται κι αυτά εκ παραδρομής στο δελτίο τύπου του δήμου;

Μπορεί, μετά από τη γενική κατακραυγή, να πρόσθεσαν, έπειτα από 24 ώρες, στο δημοσίευμα για την έναρξη της σχολικής χρονιάς στην ιστοσελίδα του δήμου το όνομα του Υφυπουργού Μακεδονίας Θράκης, αλλά δεν πρόσθεσαν τα ονόματα των αντιδημάρχων.

Επιπλέον το δελτίο τύπου αναφέρεται σε όσα ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου είπε για την έναρξη της σχολικής χρονιάς. Ο κύριος Γκιουλέκας δεν ευχήθηκε σε μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς; Οι ευχές του Υφυπουργού Μακεδονίας Θράκης για την έναρξη της σχολικής χρονιάς δεν ήταν άξιες αναφοράς στο δελτίο τύπου του δήμου; Κι αυτές εκ παραδρομής δεν γράφτηκαν. Οι ευχές του Μητροπολίτη; Κι εκείνες δεν ήταν άξιες αναφοράς στο δελτίο τύπου.

Ας αφήσουν λοιπόν τις ιστορίες για εκ παραδρομής παράληψη αναφοράς του ονόματος του Υφυπουργού Μακεδονίας Θράκης στο δελτίο τύπου. Ούτε αυτή η παράλειψη ήταν εκ παραδρομής, ούτε φυσικά εκ παραδρομής είναι τα παραμύθια που μας λένε εκ των υστέρων, προσπαθώντας να σώσουν ό,τι σώζεται, χωρίς να τους νοιάζει ότι υποτιμούν τη νοημοσύνη μας.

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ