Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΣυνωμοσίες αναζητά ο χειριστής χαρταετού

Συνωμοσίες αναζητά ο χειριστής χαρταετού

Ο χειριστής χαρταετού θέλησε να αναλάβει καθήκοντα και να διαχειριστεί κάτι πολύ σοβαρό που αφορά τη ζωή χιλιάδων ανθρώπων.

Ο χειριστής χαρταετού πίστεψε ότι από μόνη της αυτή η θέση θα ήταν ικανή να τον προβάλει και να λειτουργήσει ως σκαλοπάτι για να ανέβει ακόμα πιο ψηλά.

Ο χειριστής χαρταετού νόμισε ότι η ανεπάρκειά του να φέρει σε πέρας, έστω και στο ελάχιστο, τα καθήκοντα αυτής της θέσης, θα καλυπτόταν από τη γνωστή ιστορία που λανσάρουν οι περισσότεροι χειριστές χαρταετού και που λέει: «Δεν είμαι πολιτικός και είμαι καλό παιδί»!

Αφού ο χειριστής χαρταετού αποδείχτηκε πως δεν έκανε γι’ αυτήν τη θέση, αντί να παραιτηθεί, τριγυρίζει και πλάθει θεωρίες συνωμοσίας για συμφέροντα που του επιτίθενται και θέλουν να του αφαιρέσουν τη θέση.

Το γεγονός ότι δεν έχει κάνει τίποτα σε μια κρίσιμη θέση, ούτε που περνάει από το μυαλό του ότι είναι σοβαρός λόγος για να του ασκείται κριτική και για να του αφαιρεθεί η θέση. Εκτός κι αν νομίζει ότι είναι αρκετό το να πετάει χαρταετό.

Βέβαια βλέποντας κι άλλους σαν την αφεντομουτσουνάρα του να πετούν χαρταετό, μάλλον πιστεύει ότι αυτό που γίνεται είναι πολύ λογικό. Ο κόσμος όμως δεν περιμένει από αυτόν και από άλλους σαν κι αυτόν να επιδίδονται καθημερινά σε διαγωνισμό ποιου ο χαρταετός θα πάει πιο ψηλά!!

Κόυνερ

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ