Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΜην απασχολείτε με ληστείες τους κυρίους Αλεξανδρίδη και Βασιλειάδη

Μην απασχολείτε με ληστείες τους κυρίους Αλεξανδρίδη και Βασιλειάδη

Του Γιάννη Καμαρινού

Αφήστε τη ληστεία στο κατάστημα ψιλικών στην οδό Παπάγου στον Εύοσμο, αφήστε και τις ληστείες γενικά σε καταστήματα και οικείες του δήμου.

Μην απασχολείτε τον δήμαρχο Κορδελιού Ευόσμου, Λευτέρη Αλεξανδρίδη, και τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Ευόσμου Κορδελιού, Κώστα Βασιλειάδη, με ληστείες.

Αυτοί ετοιμάζουν τη Λευκή Νύχτα, τη μεγάλη γιορτή, όπως την ονομάζουν, του δήμου. Θα ήταν πιο σωστό να την ονομάζουν μεγάλο πανηγύρι για να χωράει και τους ίδιους, γιατί και οι δύο για πανηγύρια κάνουν.

Και οι δύο έχουν φτάσει στο Αστυνομικό Μέγαρο και έχουν βγάλει φωτογραφίες με τον στρατηγό, ζητώντας επαρκή αστυνόμευση στον Δήμο Κορδελιού Ευόσμου και στελέχωση του Αστυνομικού Τμήματος Ευόσμου.

Δεν είδαμε κανένα δελτίο τύπου, είτε του κυρίου Αλεξανδρίδη είτε του κυρίου Βασιλειάδη, να μας ενημερώνει για την εξέλιξη της παρέμβασής τους. Στελεχώθηκε το Αστυνομικό Τμήμα Ευόσμου;

Χαμπάρι δεν έχουν και οι δύο και ούτε που τους νοιάζει. Ο κύριος Αλεξανδρίδης μάς ενημέρωσε γενικά και αόριστα ότι αυξήθηκαν οι περιπολίες, γιατί αυτό τον βόλευε να πει. Δεν ξέρουμε στην πράξη πώς αυτό αποδεικνύεται, γιατί ο λόγος του κυρίου Αλεξανδρίδη δεν έχει μέχρι τώρα αποδειχτεί συμβόλαιο.

Αφήστε τους κυρίους Αλεξανδρίδη και Βασιλειάδη να ασχολούνται με τα πανηγύρια. Για τα σοβαρά θέματα του Δήμου και των επαγγελματιών, όπως είναι οι ληστείες, μάλλον πρέπει να ασχοληθεί κανένας άλλος. Αυτοί οι δύο αποδεικνύονται πολύ λίγοι.

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ