Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΚλεάνθης Μανδαλιανός: Θα είμαι παρών στη 2η Λευκή Νύχτα του Ευόσμου

Κλεάνθης Μανδαλιανός: Θα είμαι παρών στη 2η Λευκή Νύχτα του Ευόσμου

Την παρακάτω ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook έκανε ο τέως δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, Κλεάνθης Μανδαλιανός:

«ΕΔΏ είμαστε λοιπόν ένα χρόνο μετά πάρα δύο μέρες. Σε μια γιορτή που όταν την σκεφτήκαμε, ούτε εμείς οι ίδιοι δεν περιμέναμε να έχει τέτοια επιτυχία. Το ψελλίσαμε σιγανά σε κάποιους συνεργάτες και οι αντιδράσεις ήταν περίεργες λόγω της προεκλογικής περιόδου. Το ζυγίσαμε και είδαμε ότι μπορούμε. Με τις δυνάμεις μας, αλλά κυρίως με τη θέληση και την επιμονή των συνεργατών μας. Πολύς κόπος, πολλές αντιδράσεις, πολλές παγίδες. Κάθε τι νέο, καθετί καινούργιο είναι λογικό να προκαλεί πρωτόγνωρα συναισθήματα. Τα καταφέραμε.

Με την βοήθεια όλων όσων εμπλέχτηκαν αλλά κυρίως όλων όσων το πίστεψαν.

1Η ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ στον ΕΥΟΣΜΟ

Μια μαγική βραδιά που έμεινε στον κόσμο αξέχαστη.

Μια γιορτή που όλα τα καταστήματα ζήτησαν να καθιερωθεί.

Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου, τους φορείς, τους καταστηματάρχες και όλους τους πολίτες από κάθε μεριά που πίστεψαν, αγκάλιασαν και συμμετείχαν στην 1η ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ που έλαβε χώρα στον Εύοσμο.

Συγχαίρω την τωρινή διοίκηση που αντιλήφθηκε το ποσό σημαντικό είναι να αναγνωρίζεις κάποια πράγματα και να τα συνεχίζεις προσπαθώντας για το καλό και την πρόοδο αυτού του Δήμου ξεπερνώντας αγκυλώσεις και μικροπολιτικές.

ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΩΝ μαζί με τους δημότες του τόπου μας να γιορτάσουμε παρέα».

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ