Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΟι Turukutu και στη 2η Λευκή Νύχτα του Ευόσμου

Οι Turukutu και στη 2η Λευκή Νύχτα του Ευόσμου

Μετά την εντυπωσιακή εμφάνιση που πραγματοποίησαν οι Turukutu στην 1η Λευκή Νύχτα του Ευόσμου, στις 16 Σεπτεμβρίου 2024, θα δώσουν ξανά το «παρών» στη 2η Λευκή Νύχτα του Ευόσμου μεθαύριο Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2024.

Η πολυάριθμη ομάδα κρουστών Turukutu, με τα διαφορετικά κρουστά, έδωσε ένα εκρηκτικό μουσικό αποτέλεσμα σε έθνικ αφροβραζιλιάνικους ρυθμούς και ξεσήκωσε τους χιλιάδες ανθρώπου που προσήλθαν στην 1η Λευκή Νύχτα. Το ίδιο θα κάνουν σίγουρα και στις 14 Σεπτεμβρίου 2024.

Η χορευτική κίνηση των μουσικών αλλά και η δυνατότητά τους να μετακινούνται εν ώρα παιξίματος προσέφερε ένα υπέροχο οπτικοακουστικό θέαμα.

Οι Turukutu είναι μπάντα κρουστών και το χαρακτηριστικό τους είναι οι αφροβραζιλιάνικοι ρυθμοί, όπου ο ήχος των 20 κρουστών, η σωματική κίνηση, και η ένταση των ρυθμών γίνονται ένα σύνολο έκρηξης και χαράς για το ακροατήριο τους.

Η ομάδα είναι τμήμα της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου Παύλου Μελά και συντονίζει η Μαρία Μελίδου μαέστρος και υπεύθυνη των τμημάτων.

Και μόνο οι παρουσία των Turukutu είναι λόγος προσέλευσης στη 2η Λευκή Νύχτα του Ευόσμου, η οποία θα έχει δεκάδες δρώμενα με κορυφαίο γεγονός τη συναυλία με τη Μελίνα Ασλανίδου.

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ