Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΟ Λευτέρης Αλεξανδρίδης και οι δημοσιογράφοι του εξαφάνισαν τον Κώστα Γκιουλέκα

Ο Λευτέρης Αλεξανδρίδης και οι δημοσιογράφοι του εξαφάνισαν τον Κώστα Γκιουλέκα

Ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, Λευτέρης Αλεξανδρίδης, και ο στρατός του από δημοσιογράφους, επικοινωνιολόγους και δημοσιοσχετίστες έχουν ταχυδακτυλουργικές ικανότητες.

Ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, Λευτέρης Αλεξανδρίδης, και ο στρατός του από δημοσιογράφους, επικοινωνιολόγους και δημοσιοσχετίστες εξαφάνισαν ολόκληρο Υφυπουργό Μακεδονίας και Θράκης.

Ο Κώστας Γκιουλέκας, Υφυπουργός Μακεδονίας και Θράκης, έκανε την τιμή στο δήμο μας να παραβρεθεί σε αγιασμό για την έναρξη της σχολικής χρονιάς και η διοίκηση Αλεξανδρίδη εξέδωσε δελτίο τύπου για την έναρξη της σχολικής χρονιάς χωρίς να τον αναφέρει πουθενά.

Η διοίκηση Αλεξανδρίδη έγραψε στο δελτίο τύπου ότι «Ο δήμαρχος Κορδελιού – Ευόσμου, Λευτέρης Αλεξανδρίδης και αντιδήμαρχοι παραβρέθηκαν σε αγιασμούς δεκάδων σχολείων, ενώ αυτόν στο 2ο Γυμνάσιο και το 2ο Λύκειο Κορδελιού τέλεσε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως, Βαρνάβας».

Πάλι καλά που δεν έγραψαν στο δελτίο τύπου ότι «Ο δήμαρχος Κορδελιού – Ευόσμου, Λευτέρης Αλεξανδρίδης και άλλοι τινές παραβρέθηκαν σε αγιασμούς δεκάδων σχολείων…».

Αυτά που γίνονται στον δήμο της διοίκησης Αλεξανδρίδη με τον στρατό των δημοσιογράφων, επικοινωνιολόγων και δημοσιοσχετιστών είναι πρωτοφανή. «Κατάπιαν» ολόκληρο Υφυπουργό οι αθεόφοβοι. Σε ποιον άλλο δήμο πήγε χθες ο κύριος Κώστας Γκιουλέκας για την έναρξη της σχολικής χρονιάς και εκδόθηκε δελτίο τύπου χωρίς να τον αναφέρει; Υπάρχει άλλη τέτοια κωμικοτραγική περίπτωση σαν αυτή της διοίκησης Αλεξανδρίδη;

Το δελτίο τύπου μπορεί να κατάπιε τον Κώστα Γκιουλέκα, αλλά δεν ξέχασε να υπενθυμίσει ότι ο κύριος Λευτέρης Αλεξανδρίδης εκτός από δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου είναι και αντιπρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας. Είναι απορίας άξιο πώς δεν «κατάπιαν» τον Υφυπουργό Μακεδονίας Θράκης και από τις φωτογραφίες.

Άντε να δούμε τι άλλο θα δούμε σ’ αυτόν τον δήμο με διοίκηση Αλεξανδρίδη.

Ν. Πρ.

Αν είναι δημοσιογράφοι αυτοί που προσέλαβε ο κύριος Αλεξανδρίδης εγώ είμαι δεσπότης
- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ