Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑπαράδεκτη η κατάσταση στο εργοτάξιο Καθαριότητας και Οικοδόμων του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου

Απαράδεκτη η κατάσταση στο εργοτάξιο Καθαριότητας και Οικοδόμων του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου

Του Θεόφιλου Ελευθεριάδη

Απαράδεκτη είναι η κατάσταση που επικρατεί στο εργοτάξιο Καθαριότητας και Οικοδόμων του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου και μάρτυρας αυτής της κατάστασης είναι οι φωτογραφίες, αλλά και οι μαρτυρίες των συναδέλφων εργαζομένων.

Τα απορριμματοφόρα πλένονται στο χώρο και τα ζουμιά τρέχουν στην πλευρά που στεγάζεται η Υπηρεσία του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου των Οικοδομών. Οι εργαζόμενοι καθημερινά ζούνε αυτήν την τραγική και επικίνδυνη για την υγεία τους κατάσταση.

Το ότι βρωμάει στο χώρο είναι το λιγότερο, αν και όχι αμελητέο. Το πιο σημαντικό είναι ότι έχει δημιουργηθεί εστία μόλυνσης που απειλεί την υγεία των εργαζομένων και οι αρμόδιοι δεν μπαίνουν ούτε στον κόπο να ρίξουν κάποιο φάρμακο.

Η απαράδεκτη αυτή κατάσταση προστίθεται στο γεγονός ότι εργαζόμενοι στην Υπηρεσία Καθαριότητας και Οικοδόμων έχουν μόλις τρεις τουαλέτες, ενώ δεν έχουν καμία ντουζιέρα.

Πριν λιγότερο από ένα χρόνο, για τέτοιες καταστάσεις οι κύριοι Βόγγαλης και Ζησάκος δημιουργούσαν σεισμό με τις διαμαρτυρίες τους. Τώρα απλά κάνουν πως δεν βλέπουν και δεν ακούνε.

Ο Θεόφιλος Ελευθεριάδης είναι συνταξιούχος δημοτικός υπάλληλος του δήμου Κορδελιού Ευόσμου και πρώην συνδικαλιστής

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ