Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΡήξη της διοίκησης Αλεξανδρίδη με το Ελευθέριο Κορδελιό…

Ρήξη της διοίκησης Αλεξανδρίδη με το Ελευθέριο Κορδελιό…

Δεν φτάνει που η Κοινότητα του Ελευθερίου Κορδελιού ήταν στα κάγκελα γιατί άλλα έταξε προεκλογικά η παράταξη Αλεξανδρίδη και άλλα κάνει μετεκλογικά ή για την ακρίβεια δεν κάνει κάτι μετεκλογικά.

Δεν φτάνει που η Κοινότητα του Ελευθερίου Κορδελιού ήταν στα κάγκελα γιατί το υπόγειο πάρκινγκ της πλατείας Ελευθερίας θα λειτουργήσει κάποτε σε απροσδιόριστο χρόνο, με βάση όσα ειπώθηκαν στη λογοδοσία της 28ης Αυγούστου, ενώ η παράταξη Αλεξανδρίδη είχε δεσμευτεί ότι θα λειτουργεί μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2024.

Δεν φτάνει που, απ’ ό,τι φαίνεται, η Διαλογή και η Ε΄ Συνοικία δεν μπαίνουν στο σχέδιο πόλης και δεν αλλάζει η χρήση γης στον πεζόδρομο του Ελευθερίου Κορδελιού.

Επιπλέον η διοίκηση Αλεξανδρίδη αποφάσισε να έρθει σε πλήρη και οριστική ρήξη με την Κοινότητα του Ελευθερίου Κορδελιού με την απρέπεια που διέπραξε κατά την επίσκεψη του υφυπουργού Βασίλη Σπανάκη στον δήμο.

Η διοίκηση Αλεξανδρίδη αντί να παραθέσει μπουγάτσα στον υπουργό σε μπουγατσατζίδικο του Ελευθερίου Κορδελιού, παρέθεσε μπουγάτσα σε μπουγατσατζίδικο του Ευόσμου, ερχόμενη σε πλήρη ρήξη με την Κοινότητα που της έδωσε τη νίκη στις δημοτικές εκλογές.

Η διοίκηση Αλεξανδρίδη σίγουρα θα πληρώσει ακριβά την μπουγάτσα στον Βασίλη Σπανάκη!!

Θεόφραστος Ασκλήπης

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ