Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕυτυχώς μας ενημέρωσε ο Στέλιος Διακάκης και δεν αισθανόμαστε βλαμμένοι

Ευτυχώς μας ενημέρωσε ο Στέλιος Διακάκης και δεν αισθανόμαστε βλαμμένοι

Από το τέλος της προηγούμενης εβδομάδας αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου η πρόσκληση για τη συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής.

Η πρόσκληση καλούσε σε συνεδρίαση αύριο Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2024. Μας φάνηκε περίεργο επειδή αύριο ξεκινάει η σχολική χρονιά και γι’ αυτόν το λόγο έχει αγιασμό στα σχολεία, όπου προφανώς θα θέλουν να παραβρεθούν και ο δήμαρχος και τα υπόλοιπα μέλη της Δημοτικής Επιτροπής.

Μέχρι σήμερα το πρωί η ημερομηνία συνεδρίασης της Δημοτικής Επιτροπής, σύμφωνα με την ανάρτηση στην ιστοσελίδα του δήμου, ήταν η ίδια: Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2024.

Ο αντιδήμαρχος Στέλιος Διακάκης μάς ενημέρωσε, με μήνυμά του σήμερα στις 13:45, ότι η Δημοτική Επιτροπή συνεδρίασε εκτάκτως σήμερα κι έτσι δεν θα συνεδριάσει αύριο.

Κοιτάζουμε τη δημοσίευση στην ιστοσελίδα του δήμου, όπου πλέον γράφει για συνεδρίαση την Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2024 στις 8:30 το πρωί, χωρίς πουθενά να αναφέρεται σε αλλαγή και σε έκτακτη συνεδρίαση σήμερα αντί για αύριο. Υποψιασμένοι από το μήνυμα του αντιδημάρχου, βλέπουμε στην κορυφή του δημοσιεύματος τη φράση «ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ 09/09/2024».

Ευτυχώς μας ενημέρωσε ο αντιδήμαρχος και δεν αισθανόμαστε βλαμμένοι γιατί ανακοινώθηκε συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής την Τρίτη κι εμείς από κεκτημένη ταχύτητα γράψαμε Τετάρτη.

Τα. Σ.

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ