Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΟ Στέλιος Διακάκης συμμετείχε στη συνάντηση για τον Δυτικό Προαστιακό Σιδηρόδρομο Θεσσαλονίκης

Ο Στέλιος Διακάκης συμμετείχε στη συνάντηση για τον Δυτικό Προαστιακό Σιδηρόδρομο Θεσσαλονίκης

Ο Στέλιος Διακάκης συμμετείχε στη συνάντηση για τον Δυτικό Προαστιακό Σιδηρόδρομο Θεσσαλονίκης, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2024

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνου Γιουτίκα, παρουσία του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστου Σταϊκούρα.

Στη συνάντηση εκτός από τον Αντιδήμαρχο Αστικής Ανάπτυξης και Έργων Κορδελιού Ευόσμου, Στέλιο Διακάκη, συμμετείχαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως, Βαρνάβας, η Γενική Γραμματέας Μεταφορών του ΥΠΟΜΕ, Δ. Παληαρούτα, η Δήμαρχος Δέλτα, Γ. Μπισμπινά, ο Δήμαρχος Χαλκηδόνος, Στ. Αναγνωστόπουλος, ο Γ.Γρ. του Δήμου Αμπελοκήπων – Μενεμένης, Θ. Παπαγεωργίου, ο Πρύτανης του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος (ΔΙΠΑΕ), Στ. Αγγελόπουλος, ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΣΕ Α.Ε., Π. Τερεζάκης, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΓΑΙΟΣΕ Α.Ε., Π. Μπαλωμένος και ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΡΓΟΣΕ Α.Ε., Χρ. Παληός.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση από το γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης, στη συνάντηση ελήφθησαν σημαντικές αποφάσεις που αφορούν στην ανάγκη επιτάχυνσης των ρυθμών υλοποίησης του Δυτικού Προαστιακού Σιδηρόδρομου της Θεσσαλονίκης.

Ο κύριος Σταϊκούρας σε δηλώσεις του είπε ότι γίνεται προσπάθεια, με βάση το χρονοδιάγραμμα, το 2025 να τελειώσει η διαγωνιστική διαδικασία, έτσι ώστε, ένα σημαντικό έργο να υλοποιηθεί την επόμενη τετραετία.

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ