Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΚαι ο Θοδωρής Μπαλτάς υπογράφει την πρόταση μομφής κατά Κασσελάκη

Και ο Θοδωρής Μπαλτάς υπογράφει την πρόταση μομφής κατά Κασσελάκη

Και ο Θοδωρής Μπαλτάς υπογράφει την πρόταση μομφής κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη.

Η πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη κατατέθηκε χθες Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2024 και υπογράφεται συνολικά από 100 μέλη της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, μεταξύ των οποίων και ο Θοδωρής Μπαλτάς.

Ο κύριος Μπαλτάς είναι πρόεδρος του Η΄ Συλλόγου (Κορδελιού Ευόσμου) Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης δυτικής Θεσσαλονίκης και πρώην δημοτικός σύμβουλος Κορδελιού Ευόσμου.

Η διαδικασία της ψηφοφορίας, για την υπερψήφιση ή καταψήφιση της πρότασης μομφής, βρίσκεται σε εξέλιξη σήμερα Κυριακή πρωί 8 Σεπτεμβρίου 2024. Η διαδικασία, που διεξάγεται με μυστική ψηφοφορία, ξεκίνησε στις 10.00 το πρωί και θα ολοκληρωθεί την 13.00 το μεσημέρι. Συνολικά η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ έχει 295 μέλη και για να γίνει δεκτή η πρόταση μομφής χρειάζεται το 50% συν μία ψήφος του συνολικού αριθμού των μελών της Κεντρικής Επιτροπής, χρειάζονται δηλαδή 148 ψήφοι.

Χθες η πλευρά Κασσελάκη υπέστη την πρώτη ήττα καθώς υποστήριξε τη διεξαγωγή φανερής ψηφοφορίας. Η πρόταση αυτή πήρε 86 ψήφους επί των παρόντων 212, ενώ 122 ψήφισαν υπέρ της διεξαγωγής μυστικής ψηφοφορίας.

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ