Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑ.Ε. Ευόσμου - Εθνικός Νέου Κεραμιδίου για τη δεύτερη φάση του κυπέλλου...

Α.Ε. Ευόσμου – Εθνικός Νέου Κεραμιδίου για τη δεύτερη φάση του κυπέλλου Ελλάδας

Σήμερα Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2024 στις 16:30 το απόγευμα για τη 2η φάση του κυπέλλου Ελλάδος αναμετρώνται η Α.Ε. Ευόσμου με τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Αθλητικό Πάρκο Ευόσμου (Μαρόκο) και είναι μονός, όποιος δηλαδή κερδίσει προκρίνεται.

Η Α.Ε. Ευόσμου στην πρώτη φάση του κυπέλλου Ελλάδας συνέτριψε με σκορ 4-1, επίσης σε μονό αγώνα, τον Απόλλωνα Παραλιμνίου, ομάδα της Γ΄ Εθνικής.

Το 1-0 έκανε στο 20ο λεπτό ο Μιχάλης Ξανθόπουλος, σκορ με το οποίο έληξε το ημίχρονο. Το 2-0 έκανε στο 57ο λεπτό ο Προσκυνητόπουλος και στο 65ο λεπτό ο Νικολίτσας τριπλασίασε τα τέρματα της Α.Ε. Ευόσμου. Στο 68ο λεπτό ο Ξανθόπουλος έκανε τέσσερα τα τέρματα της Α.Ε. Ευόσμου και δύο τα προσωπικά του. Ο Απόλλωνας Παραλιμνίου το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει σε 4-1 με γκολ του Αδαμίδη στο 84ο λεπτό της αναμέτρησης.

Θυμίζουμε ότι η Α.Ε. Ευόσμου ανέβηκε στην Γ’ Εθνική την περυσινή αγωνιστική σεζόν 2023-2024, ενώ την ίδια σεζόν κατέκτησε και το κύπελλο ΕΠΣΜ.

Ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου είναι ομάδα της Πιερίας και αγωνίζεται στη Β΄ Εθνική, στην οποία ανέβηκε την περυσινή αγωνιστική σεζόν 2023-2024.

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ