Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΞεθώριασε ο καφέ φάκελος του κυρίου Λευτέρη Αλεξανδρίδη

Ξεθώριασε ο καφέ φάκελος του κυρίου Λευτέρη Αλεξανδρίδη

Του Γιάννη Καμαρινού

Είδαμε ανάρτηση του κυρίου αντιδημάρχου Βασίλη Αϊβαζίδη στο facebook, με την οποία μας πληροφόρησε ότι έκατσε στην μπουγάτσα του Γιώργου μαζί με τον δήμαρχο Κορδελιού Ευόσμου, Λευτέρη Αλεξανδρίδη, και τον υφυπουργό Εσωτερικών Βασίλη Σπανάκη.

Η ανάρτηση του κυρίου Αϊβαζίδη συνοδεύεται από φωτογραφία με τον κύριο Σπανάκη να διαβάζει κάτι και τους κυρίους Αλεξανδρίδη και Αϊβαζίδη να τον κοιτούν με μεγάλη προσοχή. Ξεκαρδίστηκα στα γέλια γιατί όσοι δεν ξέρουν θα υπέθεσαν ότι ο δήμαρχος και ο αντιδήμαρχος έδωσαν τον τιμοκατάλογο του καταστήματος στον υφυπουργό για να παραγγείλει μπουγάτσα και περίμεναν με αγωνία να αποφασίσει γιατί πείνασαν.

Όμως ο κύριος Σπανάκης δεν διάβαζε τον τιμοκατάλογο του καταστήματος. Διάβαζε μία από τις εκθέσεις ιδεών που περιέχει ο καφέ φάκελος, ο οποίος βρίσκεται ανοιχτός πάνω στο τραπέζι και τον οποίο ο κύριος Αλεξανδρίδης περιφέρει από την αρχή της θητείας του.

Υποτίθεται ότι ο καφέ φάκελος περιέχει τα αιτήματα του κυρίου Αλεξανδρίδη προς την κυβέρνηση, γι’ αυτό ο δήμαρχος τον έχει παραμάσχαλα και όπου βρει κυβερνητικό στέλεχος του τον δίνει για να του ρίξει μια ματιά. Στην πραγματικότητα του τον δίνει για να βγάλουν φωτογραφίες και να τις δείξει στους δημότες, προσπαθώντας να τους πείσει ότι πασχίζει να φέρει χρηματοδότηση για έργα στο δήμο.

Όμως η κοροϊδία με τις φωτογραφήσεις του καφέ φακέλου ήδη τραβάει οκτώ μήνες και ακόμη δεν έχει έρθει στο δήμο απολύτως τίποτα, ούτε φαίνεται προοπτική να έρθει. Το μόνο που έχει γίνει είναι να έχει ξεθωριάσει ο καφέ φάκελος, τον οποίο περιφέρει σαν καθρεφτάκι ο κύριος Αλεξανδρίδης, για να παραπλανήσει εμάς τους Ινδιάνους και όχι για να πείσει τον πρωθυπουργό και τους υπουργούς να δώσουν κανένα φράγκο στο δήμο μας.

Τουλάχιστον ας αλλάξει τον καφέ φάκελο ο κύριος Αλεξανδρίδης. Και ξεθώριασε και δεν ταιριάζει στην περίσταση. Ας πάρει έναν πολύχρωμο πλουμιστό που να ταιριάζει με την κοροϊδία. Είμαι σίγουρος ότι το μόνο πράγμα που έμεινε από αυτήν τη συνάντηση του κυρίου Αλεξανδρίδη και του κυρίου Αϊβαζίδη με τον κύριο Σπανάκη είναι η γεύση της μπουγάτσας του Γιώργου.

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ