Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΟ κύριος Μπαξεβάνης πετούσε κάπου χαρταετό και πήγε ο κύριος Κουγιουμτζής;

Ο κύριος Μπαξεβάνης πετούσε κάπου χαρταετό και πήγε ο κύριος Κουγιουμτζής;

Σ’ αυτόν τον Δήμο, στον Δήμο Κορδελιού Ευόσμου, στον δεύτερο μεγαλύτερο δήμο της βόρειας Ελλάδας συμβαίνουν πράματα και θάματα, τα οποία μάλλον δεν συμβαίνουν σε κανέναν δήμο του κόσμου.

Δεν φτάνει που ο κύριος Λευτέρης Αλεξανδρίδης προσπάθησε για ακόμα μία φορά να οικειοποιηθεί κάτι που έγινε επί δημαρχίας Κλεάνθη Μανδαλιανού.

Δεν φτάνει που όσοι διαβάζουν το δελτίο τύπου του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου για τη βράβευση του δήμου όσον αφορά το Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας.

Επιπλέον ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, Λευτέρης Αλεξανδρίδης, πήρε μαζί του σ’ αυτήν τη βράβευση τον κύριο Νίκο Κουγιουμτζή, αντιδήμαρχο Επιχειρηματικότητας.

Σε μια βράβευση που αφορούσε το περιβάλλον, ο κύριος Αλεξανδρίδης αποφάσισε να μην πάρει μαζί του τον εντεταλμένο δημοτικό σύμβουλο Περιβάλλοντος, κύριο Αστέριο Μπαξεβάνη.

Προφανώς είτε ο δήμαρχος δεν ήθελε μαζί του τον κύριο Μπαξεβάνη και πήρε μαζί του τον κύριο Κουγιουμτζή είτε ο κύριος Μπαξεβάνης πετούσε για μία ακόμα φορά χαρταετό σε θέματα που αφορούν το περιβάλλον, για το οποίο ορίστηκε εντεταλμένος σύμβουλος.

Θα αρχίσουν στο τέλος οι πολίτες να αναρωτιούνται εάν ο κύριος Μπαξεβάνης γνωρίζει ότι είναι εντεταλμένος σύμβουλος Περιβάλλοντος.

Κρίτων

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ