Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥ«Έντεχνα ξέχασε ο κύριος Αλεξανδρίδης ότι το ΣΒΑΚ κατατέθηκε από τη διοίκηση...

«Έντεχνα ξέχασε ο κύριος Αλεξανδρίδης ότι το ΣΒΑΚ κατατέθηκε από τη διοίκηση Μανδαλιανού»

Με τον παρακάτω τρόπο σχολίασε στο facebook ο Κώστας Σωτηράκης, δημοτικός σύμβουλος Κορδελιού Ευόσμου της μείζονος αντιπολίτευσης και πρώην αντιδήμαρχος, το δελτίο τύπου του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου περί βράβευσης για τις δράσεις του στο πλαίσιο της βιώσιμης αστικής κινητικότητας:

«Για ακόμη μια φορά ο Κύριος Αλεξανδρίδης ξέχασε έντεχνα να πει ότι το Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας κατατέθηκε σαν πρόταση, εγκρίθηκε και χρηματοδοτήθηκε από την προηγούμενη διοίκηση. Σίγουρα οι διοικήσεις έχουν συνέχεια αλλά καλό και ηθικό είναι κάποια πράγματα να λέγονται.

Σίγουρα βλέποντας τις δηλώσεις κατάλαβα ότι δεν γνωρίζουν τι είναι αυτό το Σχέδιο. Μιλάνε για Δράσεις (!!) θαρρείς και υλοποίησαν έστω μια παράγραφο από το σχέδιο.

Λοιπόν το ΣΒΑΚ είναι ένα Στρατηγικό σχέδιο που καταρτίζεται ΜΕ ΟΡΙΖΟΝΤΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ με σκοπό την βελτίωση της ποιότητας ζωής στις αστικές περιοχές και την ικανοποίηση των αναγκών και την κινητικότητα των Ανθρώπων και την μεταφορά Αγαθών στις περιοχές αυτές.

Και ξέχασαν Δήμαρχος και Αντιδήμαρχος να δώσουν συγχαρητήρια στους Υπαλλήλους του Γραφείου Προγραμμάτων και Της Τεχνικής Υπηρεσίας για την άρτια κατάρτιση του συγκεκριμένου σχεδίου χωρίς να υπάρχει ακόμη τροποποίηση του Τοπικού Πολεοδομικού Σχεδιασμού.

Συγχαρητήρια λοιπόν στους Υπαλλήλους του Δήμου».

Καμαρινός σε Σωτηράκη: Μπράβο Κώστα
Αλεξάνδρα Κορωνίδου: Διαρκής αγώνας της διοίκησης Αλεξανδρίδη για τα εύσημα
- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ