Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΤα εγκαίνια του Αθλητικού Πάρκου Ευόσμου ανακοινώθηκαν στο METROSPORT

Τα εγκαίνια του Αθλητικού Πάρκου Ευόσμου ανακοινώθηκαν στο METROSPORT

Τα εγκαίνια του Αθλητικού Πάρκου Ευόσμου (στρατοπέδου Παπακυριαζή) ανακοινώθηκαν πριν από δύο ημέρες, την Τρίτη 3 Αυγούστου 2024, στο METROSPORT από τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού Κορδελιού Ευόσμου, κύριο Δημήτρη Σίτσα.

Δεν δημοσιεύσαμε την είδηση περιμένοντας κάποιο δελτίο τύπου από τον Δήμο Κορδελιού Ευόσμου ή έστω κάποια ανάρτηση στα Μέσα Επικοινωνίας του δήμου. Μέχρι πριν από λίγο ούτε δελτίο τύπου εκδόθηκε, ούτε κάποια ανάρτηση στα Μέσα Επικοινωνίας του δήμου υπήρξε.

Αφού ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου δεν ανακοίνωσε τίποτα μέχρι σήμερα Πέμπτη 5 Αυγούστου 2024, θα αναπαράξουμε το METROSPORT, στο οποίο ο κύριος Σίτσας δήλωσε ότι την Παρασκευή στις 6 το απόγευμα θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του αθλητικού πάρκου Ευόσμου γνωστού ως Μαρόκο.

Από τη δήλωση του κυρίου Σίτσα στο METROSPORT μαθαίνουμε επίσης ότι στους προσκεκλημένους στα εγκαίνια είναι και ο Μητροπολίτης Βαρνάβας, ότι το πρόγραμμα περιλαμβάνει φιλικό αγώνα μεταξύ των βετεράνων Ευόσμου και των βετεράνων του Άρη και ότι στο αθλητικό πάρκο άλλαξε ο τάπητας, άλλαξαν οι προβολείς, άλλαξαν τα καθίσματα στην κερκίδα, τα αποδυτήρια έγιναν από την αρχή και αυτό που έμεινε είναι να αλλάξει και το συρματόπλεγμα.

Φυσικά πουθενά δεν αναφέρεται ότι όλα τα παραπάνω, τα οποία έγιναν στο Αθλητικό Πάρκο, τα δρομολόγησε η διοίκηση Μανδαλιανού.

Είναι άξιο απορίας ότι ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινώσει εγκαίνια του Αθλητικού Πάρκου. Το εντυπωσιακό όμως είναι ότι δεν τα έχει ανακοινώσει ούτε η σελίδα της Αντιδημαρχίας Αθλητισμού Κορδελιού Ευόσμου στο facebook.

Πολύ περίεργα πράγματα συμβαίνουν στον δεύτερο μεγαλύτερο δήμο της βόρειας Ελλάδας με διοίκηση Αλεξανδρίδη.

Περ.

Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ για την ανακατασκευή του γηπέδου Μαρόκου
Από το κακό στο χειρότερο η διοίκηση Αλεξανδρίδη και ο κύριος Σίτσας
- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ