Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΈνα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ για την ανακατασκευή του γηπέδου Μαρόκου

Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ για την ανακατασκευή του γηπέδου Μαρόκου

Του Γιάννη Καμαρινού

Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ αξίζει στη διοίκηση Αλεξανδρίδη και προσωπικά στον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού, κύριο Δημήτρη Σίτσα, για την ανακατασκευή του γηπέδου Μαρόκου.

Μάλλον ο κύριος Σίτσας, μετά από οκτώ μήνες επικεφαλής της Αντιδημαρχίας Αθλητισμού Κορδελιού Ευόσμου, βρήκε τη χρηματοδότηση που έψαχνε και έβαλε δοκάρια στο γήπεδο του Αθλητικού Πάρκου Ευόσμου.

Για Μάου Μάου μας περνάνε που βάφτισαν εγκαίνια του χώρου τα εγκαίνια της ανακατασκευής του χώρου. Στο τέλος, όσοι δεν γνωρίζουν, όχι απλά δεν θα ξέρουν ότι τα έργα της ανακατασκευής τα δρομολόγησε και ξεκίνησε να τα υλοποιεί η διοίκηση Μανδαλιανού, αλλά επιπλέον θα πιστέψουν ότι την αθλητική εγκατάσταση την έφτιαξε ο κύριος Αλεξανδρίδης με τον κύριο Σίτσα με τα χεράκια τους.

Πλάκα έχει η διοίκηση Αλεξανδρίδη και προσωπικά ο δήμαρχος, ο οποίος πριν από μερικές ημέρες κραύγαζε σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ότι δεν διστάζει να παραδεχτεί όσα έργα έκαναν οι προηγούμενοι.

Η κοροϊδία και οι φωτογραφίες πάνε σύννεφο. Σ’ αυτά έκανε πρωταγωνιστή το Δήμο Κορδελιού Ευόσμου η διοίκηση Αλεξανδρίδη.

Το γεγονός ότι η διοίκηση Αλεξανδρίδη με τους τόσους δημοσιογράφους δεν ανακοίνωσε ακόμη τα εγκαίνια του ανακαινισμένου αθλητικού πάρκου, μόλις μία μέρα πριν αυτά γίνουν, είναι αντικείμενο άλλου κειμένου.

Από το κακό στο χειρότερο η διοίκηση Αλεξανδρίδη και ο κύριος Σίτσας
- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ