Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΣιγά να μην υπερασπίζεται η κυρία Μανούκα και την επανάσταση και τον...

Σιγά να μην υπερασπίζεται η κυρία Μανούκα και την επανάσταση και τον σοσιαλισμό

Του Σωτήρη Παπανικολάου

Ακούμε πως η κυρία Μανούκα ισχυρίζεται ότι ο αθλητισμός πρέπει να παρέχεται δωρεάν σε όλους τους δημότες και υπερασπίζεται αυτή της τη θέση.

Δηλαδή η κυρία Μανούκα δεν είναι με τη Νέα Δημοκρατία; Ή μήπως η κυρία Μανούκα δεν στηρίζει στην Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας την παράταξη του κυρίου Λάζαρου Κυρίζογλου, με την οποία ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, κύριος Λευτέρης Αλεξανδρίδης, εξελέγη αντιπρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας;

Ή μήπως η κυρία Μανούκα, ενώ είναι με τη Νέα Δημοκρατία, υπερασπίζεται τη δωρεάν άθληση για τους δημότες; Μήπως υπερασπίζεται και τη δωρεάν υγεία και τη δωρεάν παιδεία για τους δημότες; Σιγά να μην μας πούνε στο τέλος ότι η κυρία Μανούκα υπερασπίζεται και την επανάσταση και το σοσιαλισμό.

Η κυρία Μανούκα παριστάνει την Πασιονάρια, όπως παρίστανε τον Τσε Γκεβάρα ο κύριος Αλεξανδρίδης όταν ήταν στην αντιπολίτευση και τώρα που έγινε δήμαρχος προσπαθεί να μας κοροϊδέψει κατάμουτρα λέγοντάς μας ότι ποτέ δεν είπε αυτά που έλεγε και ότι όλοι μας λάθος τα καταλάβαμε. Εάν η κυρία Μανούκα γίνει δήμαρχος θα κάνει ακριβώς τα ίδια με αυτά που κάνει ο κύριος Αλεξανδρίδης.

Τα παραπάνω έτσι ακριβώς ισχύουν και για τον κύριο Δεμερτζή, της παράταξης Μανδαλιανού, που μίλησε για κοινωνικό πρόσωπο του δήμου όσον αφορά τα προγράμματα άθλησης για όλους και με έκανε να θυμηθώ τον Βασίλη Διαμαντόπουλο στην ταινία «Μάθε παιδί μου γράμματα» να ρωτάει τον Κώστα Τσάκωνα: «Παιδί μου, μήπως έγινες κομμουνιστής;».

Η κοροϊδία στον δήμο μας πηγαίνει σύννεφο.

Ο Σωτήρης Παπανικολάου είναι συνταξιούχος δημοτικός υπάλληλος του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου, πρώην διευθυντής των Τεχνικών Υπηρεσιών του δήμου και πρώην πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ νομού Θεσσαλονίκης

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ