Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΓιώργος Σταυρίδης: Συκοφαντίες τα όσα είπε ο Ευστάθιος Καϊτετζίδης

Γιώργος Σταυρίδης: Συκοφαντίες τα όσα είπε ο Ευστάθιος Καϊτετζίδης

Την παρακάτω ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook έκανε ο Γιώργος Σταυρίδης, δημοτικός σύμβουλος Κορδελιού Ευόσμου και πρώην αντιδήμαρχος:

Απάντηση του πρώην Αντιδημάρχου Παιδείας Γιώργου Σταυρίδη στις συκοφαντίες του δημοτικού συμβούλου της Διοίκησης Αλεξανδρίδη Καϊτεζίδη Ευστάθιο στην τοποθέτησή του στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Από τη διοίκησή μας πραγματοποιήθηκαν οι εξής εργασίες στα σχολεία 1ο Γυμνάσιο-2ο Λύκειο και ΕΠΑΛ Ελευθερίου Κορδελιού.

Ελαιοχρωματισμός εσωτερικός, αλλαγή λαμπτήρων με λαμπτήρες led ( οι λαμπτήρες ήταν της δεκαετίας του 1970 και οι βάσεις είχαν καταστραφεί ), συντήρηση κεραμοσκεπής και καθαρισμός των υδροροών από ιδιώτη ( η αίθουσα πολλαπλών χρήσεων ήταν κλειστή, το γραφείο των καθηγητών και το γραφείο του διευθυντή ήταν πλημμυρισμένα). Έγιναν οι απαραίτητες εργασίες, πέρασμα πλακιδίων, καθαρισμός και συντήρηση της πολλαπλών επειδή έσταζε. Εξωτερικός ελαιοχρωματισμός και των τριών σχολείων και αλλαγή σκεπής στο γυμναστήριο από το πρόγραμμα Φιλόδημος της Διοίκησης Σούλα, ( Μελέτη και χρηματοδότηση). Έλεγχος εσωτερικά της σκεπής του γυμναστηρίου και αλλαγή των λαμπτήρων με led. Συντήρηση στις μπασκέτες και στο ηλεκτρονικό πίνακα. Γραφεία και κουζίνα στο 1ο Λύκειο.

Αγορά υπολογιστών και laptop και στα τρία σχολεία. Αγορά εκτυπωτών και σύγχρονες ηλεκτρικές σκούπες μία ανά όροφο.

Τις μικρές παρεμβάσεις δεν τις αναφέρουμε.

Ο κ. Καϊτεζίδης ως μέλος της σχολικής επιτροπής δήλωσε ότι ο διευθυντής του 1ου γυμνασίου, τρία χρόνια μας παρακαλούσε να βάλουμε κλειδαριά. 1ο ψέμα: Οι νέοι διευθυντές ανέλαβαν το 2023 ( έχουν ένα χρόνο και όχι τρία ), 2ο ψέμα: Είναι απλό η αλλαγή της κλειδαριάς γίνεται σε συνεργασία του διευθυντή με τους εργαζόμενους της τεχνικής υπηρεσίας και δεν εμπλέκεται η Αντιδημαρχία.

Όλες οι παρεμβάσεις έγιναν σε συνεργασία με τον Αντιδήμαρχο Διοικητικών Υπηρεσιών και Πρόεδρο της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής κ. Ταξίδη Χρήστο και τους εργαζόμενους του Δήμου μας!

Υ. Γ. Έγιναν τόσες εργασίες στις τρεις σχολικές μονάδες και βρήκε να αναφέρει την τοποθέτηση μιας κλειδαριάς, για να σώσει την παράταξή του».

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ