Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥ«Τρία χρόνια παρακαλούσα τη διοίκηση Μανδαλιανού και δεν άλλαζαν μια κλειδαριά»

«Τρία χρόνια παρακαλούσα τη διοίκηση Μανδαλιανού και δεν άλλαζαν μια κλειδαριά»

Κατά τη λογοδοσία της διοίκησης Αλεξανδρίδη στο Δημοτικό Συμβούλιο Κορδελιού Ευόσμου την 28η Αυγούστου 2024, έλαβε το λόγο ο πρόεδρος της Επιτροπής Ελέγχου των Οσμών, κύριος Στάθης Καϊτετζίδης, για να πει κάτι το οποίο, σύμφωνα με τον ίδιο, ανέφερε κάποιος διευθυντής σχολείου του Ελευθερίου Κορδελιού και το οποίο ήταν το παρακάτω:

«Τρία χρόνια τους παρακαλάω και δεν τα κάνανε. Σ’ εσάς αναφέρθηκε κύριε Σταυρίδη».

Στις αντιδράσεις του κυρίου Σταυρίδη, γιατί ο πρόεδρος της Επιτροπής Οσμών δεν είχε καμιά δουλειά να πάρει το λόγο και να πει όσα είπε εναντίον του, ο κύριος Καϊτετζίδης είπε τα παρακάτω:

«Κύριε Σταυρίδη. Εμένα θα με απαντήσετε όταν θα παίρνετε το λόγο. Πάνω μου σας παρακαλώ πολύ δεν θα μιλάτε πάνω μου. Επομένως σας λέω, ο άνθρωπος αυτός σε όλη τη συνεδρίαση είπε ότι τρία χρόνια σας παρακαλούσε και δεν τη βάζατε την κλειδαριά. Ε βάλτε την πια να παίρνατε και τα συγχαρητήρια».

Δεν είχαν καμία σχέση με τη διαδικασία της λογοδοσίας τα όσα είπε ο κύριος Καϊτετζίδης. Ο πρόεδρος της Επιτροπής Ελέγχου Οσμών δεν απαντούσε στις ερωτήσεις που έγιναν, ούτε είχε καμιά αρμοδιότητα να απαντήσει στις ερωτήσεις που έγιναν. Ο κύριος Καϊτετζίδης έκανε κρίσεις και επικρίσεις.

Κατακριτέα και η στάση του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, Δημήτρη Κεραμιδά, που άφησε τον πρόεδρο της Επιτροπής Οσμών να πει όσα είπε, ενώ δεν άφησε τον κύριο Σταυρίδη να απαντήσει στην επίθεση που δέχτηκε από τον κύριο πρόεδρο της Επιτροπή Ελέγχου Οσμών, τον κύριο Καϊτετζίδη.

Περ.

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ