Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕ όχι να μας πουλάει κουλτούρα και ο κύριος Νίκος Κουγιουμτζής

Ε όχι να μας πουλάει κουλτούρα και ο κύριος Νίκος Κουγιουμτζής

Του Γιάννη Καμαρινού

Θυμάστε ποιος είναι ο κύριος Νίκος Κουγιουμτζής. Είναι ο Αντιδήμαρχος Ζητιανιάς Κορδελιού Ευόσμου, ο οποίος εκπονεί σχέδιο για να απευθυνθεί σε μεγάλες εταιρείες και να ζητήσει χορηγίες. Αφού η διοίκηση Αλεξανδρίδη δεν απαιτεί να πάρει όσα δικαιούται ο δήμος από την κεντρική εξουσία, θα ζητιανέψει να πάρει χορηγίες από μεγάλες επιχειρήσεις.

Δεν φτάνει λοιπόν που ο κύριος Κουγιουμτζής από Αντιδήμαρχος Επιχειρηματικότητας έγινε αντιδήμαρχος ζητιανιάς, αλλά επιπλέον κατά την τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 28 Αυγούστου 2024, αποφάσισε να μας πουλήσει και κουλτούρα.

Τι είπε ο κύριος Κουγιουμτζής και μάλιστα νουθετώντας μας; Είπε ότι δεν μπορεί να ακούει εκφράσεις «εμείς τα κάναμε», «δικά μας είναι» για έργα που έγιναν στον δήμο. Γιατί δεν μπορεί να ακούει τέτοια πράγματα ο κύριος Κουγιουμτζής; Γιατί, όπως είπε, γι’ αυτό ψηφίζει ο κόσμος, για να γίνουν έργα.

Άλλο αντί άλλων ο κύριος Κουγιουμτζής. Ο κόσμος μας ψηφίζει για να κάνουμε έργα, άλλοι κάνουν πολλά έργα, άλλοι κάνουν λίγα έργα, άλλοι δεν κάνουν καθόλου έργα και άλλοι προσπαθούν να επιδείξουν τα έργα άλλων ως δικά τους. Πρέπει να ξέρουμε λοιπόν ποιος έκανε ένα έργο ή ποιος ξεκίνησε ένα έργο ή ποιος προσπαθεί να καπηλευτεί ένα έργο, γιατί πώς αλλιώς και με τι κριτήριο θα ψηφίσουμε;

Για ποιον όμως τα είπε αυτά τα περί έργων ο κύριος Κουγιουμτζής; Για τον αρχηγό του που έβγαλε εκείνην την ανακοίνωση, με την οποία προσπαθούσε να καπηλευτεί τα έργα των αναπλάσεων οδών που δρομολόγησε η διοίκηση Μανδαλιανού και τα οποία τότε ο ίδιος απαξίωνε;

Δεν μίλησε ο κύριος Κουγιουμτζής για τον αρχηγό του και δήμαρχο Κορδελιού Ευόσμου. Μίλησε για όσους λέμε ότι προσπαθεί η διοίκηση Αλεξανδρίδη, που δεν δρομολόγησε κανένα έργο επί οκτώ μήνες, να κάνει μνημόσυνο με ξένα κόλλυβα και συγκεκριμένα με τα έργα του κυρίου Μανδαλιανού. Ο κύριος Κουγιουμτζής προφανώς θέλει να τους αφήσουμε να λένε ό,τι θέλουν χωρίς να μιλάμε. Έτσι τον βολεύει τον κύριο Κουγιουμτζή, είναι αλήθεια και προσωπικά, αφού η αντιδημαρχία του δεν έχει να επιδείξει τίποτα απολύτως.

Πάει όμως πολύ να μας πουλάει κουλτούρα και ο κύριος Κουγιουμτζής και να μας κουνάει το δάχτυλο. Ο κύριος Κουγιουμτζής να μην κουράζει το δάχτυλό του, κουνώντας το σ’ εμάς. Το δάχτυλο του κυρίου Κουγιουμτζή, μαζί με τα υπόλοιπα δάχτυλά του, επιλέχτηκαν από τον κύριο δήμαρχο για υψηλή αποστολή. Να είναι ενωμένα και έτσι ενωμένα με κλειστή παλάμη να απλώνονται στις μεγάλες επιχειρήσεις για να πάρουν καμία χορηγία.

Ας ασκήσει λοιπόν ο κύριος Κουγιουμτζής τα καθήκοντα της ζητιανιάς, για τα οποία τον επέλεξε ο αρχηγός του, και ας αφήσει τις αμπελοφιλοσοφίες. Δεν περνάνε.

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ