Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΔυστυχώς μας εξαπάτησε προεκλογικά η διοίκηση Αλεξανδρίδη

Δυστυχώς μας εξαπάτησε προεκλογικά η διοίκηση Αλεξανδρίδη

Του Γιάννη Καμαρινού

Δεν φτάνει που ο κύριος Δημήτρης Σίτσας, αντιδήμαρχος Αθλητισμού Κορδελιού Ευόσμου, χαρακτήρισε πελάτες τούς δημότες που συμμετέχουν στα αθλητικά προγράμματα του δήμου, κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 7ης Αυγούστου 2024, αλλά επανήλθε στη συνεδρίαση της 28ης Αυγούστου 2024.

Ο κύριος Σίτσας δεν αισθάνθηκε καμία ντροπή που χαρακτήρισε πελάτες τούς δημότες και επανήλθε για να ρωτήσει αν είναι ντροπή να λες πελάτες τούς δημότες ή αν μείνει ολόκληρη αντιδημαρχία χωρίς κάδο.

Πραγματικά ο κύριος Σίτσας πιστεύει ότι κατέχει την απόλυτη αλήθεια και ότι διαθέτει φοβερά επιχειρήματα. Προφανώς ούτε που πάει το μυαλό του ότι μπορεί να είναι ντροπή και το ένα και το άλλο. Προφανώς στο μυαλό του είναι ντροπή ή το ένα ή το άλλο και αφού κατά τη γνώμη του είναι ντροπή να έχει μείνει η αντιδημαρχία Καθαριότητας χωρίς κάδο απορριμμάτων, δεν είναι ντροπή που είπε πελάτες τούς δημότες.

Άκουσα το επιχείρημα του κυρίου Σίτσα και αναρωτιόμουν τι άλλο θα ακούσουμε από αυτόν τον άνθρωπο, αλλά δεν χρειάστηκε να περιμένω πολύ, γιατί ο κύριος Σίτσας συνέχισε λέγοντας ότι δεν ανέχεται από κανέναν πολιτική αγωγή και ειδικά από ανθρώπους που δεν έχουν πολιτικό σεβασμό απέναντι στους συναδέλφους, να δώσουνε τα τεκταινόμενα της αντιδημαρχίας όταν άλλαξε η διοίκηση.

Ζορίστηκα λίγο για να καταλάβω τι ήθελε να πει ο κύριος Σίτσας, αλλά αντιλήφθηκα πως αναφερόταν στο γεγονός ότι ο κύριος Δεμερτζής δεν παρέδωσε την αντιδημαρχία Καθαριότητας στον Γιώργο Μαξούρα. Αλλά αυτό τι σχέση είχε με το γεγονός ότι ο κύριος Σίτσας χαρακτήρισε πελάτες τούς δημότες και η κριτική που του άσκησε γι’ αυτό ο κύριος Δεμερτζής, μόνο ο κύριος Σίτσας μπορεί να το απαντήσει. Καμία σχέση το ένα με το άλλο, αλλά ο κύριος Σίτσας επιτέθηκε στον κύριο Δεμερτζή με αυτό το κατά φαντασία επιχείρημα, για να μην ζητήσει συγνώμη που χαρακτήρισε πελάτες τούς δημότες.

Σιγά να μην ήθελε και συγνώμη ο κύριος Σίτσας. Θα βγει και από πάνω, αντί ο ίδιος να ζητήσει συγνώμη. Όμως ο κύριος Σίτσας δεν σταμάτησε στα παραπάνω. Απευθύνθηκε στον κύριο Κοκονά για να του πει ότι τα χρήματα που συγκεντρώνει η αντιδημαρχία Αθλητισμού, αναφερόμενος στα χρήματα που παίρνει από τους δημότες τους οποίους χαρακτήρισε πελάτες, τα μαζεύει για να κάνει κοινωνικό έργο. Ποιο είναι το κοινωνικό έργο που κάνει με αυτά τα χρήματα; Δωρεάν προγράμματα, όπως «Το παιδί και θάλασσα».

Κοινωνική πολιτική χαρακτήρισε αυτό το πράγμα ο κύριος Σίτσας, όπως κοινωνική πολιτική χαρακτήρισε τις προσλήψεις γυμναστών, που κατά τη γνώμη του και πάλι θα πρέπει να πληρώσουν οι δημότες, γιατί η κεντρική εξουσία δεν δίνει χρήματα στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Θεέ μου άλλο τι θα ακούσουμε από αυτόν τον άνθρωπο και από τη διοίκηση με την οποία εκλέχτηκε; Είπαν ο κύριος Σίτσας και ο κύριος Αλεξανδρίδης προεκλογικά ότι θεωρούν κοινωνική πολιτική το να τα αρπάζουν από τον έναν δημότη και να τα δίνουν στον άλλον; Είπαν αυτοί οι κύριοι στους ψηφοφόρους τους ότι δεν πρόκειται να απαιτήσουν τα χρήματα που δικαιούται ο δήμος από την κεντρική εξουσία, αλλά για οτιδήποτε θα κάνουν θα υποχρεώνουν τους δημότες να βάζουν το χέρι βαθιά στην τσέπη;

Τίποτα δεν είπαν, προκειμένου να αρπάξουν την ψήφο των δημοτών και τώρα, αφού κατάφεραν και στρογγυλοκάθισαν στις καρέκλες, μας λένε τόσο προκλητικά πράγματα, προσβάλοντας τη νοημοσύνη μας. Δυστυχώς, τα όσα είπε ο κύριος Σίτσας είναι τελικά η αντίληψη της διοίκησης Αλεξανδρίδη. Δεν ήρθαν για να διεκδικήσουν από την κεντρική εξουσία, ώστε να προσφέρουν έργο στους δημότες. Ήρθαν για να λιανίσουν τους δημότες. Δυστυχώς αυτή είναι η αλήθεια. Δυστυχώς μας εξαπάτησαν προεκλογικά.

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ