Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑλλαγές αντιδημάρχων στον δήμο Κορδελιού Ευόσμου

Αλλαγές αντιδημάρχων στον δήμο Κορδελιού Ευόσμου

Η θητεία των νυν αντιδημάρχων του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου, σύμφωνα με την απόφαση ορισμού τους από τον δήμαρχο Λευτέρη Αλεξανδρίδη, τελειώνει στις 31 Δεκεμβρίου 2024.

Σύμφωνα με φήμες, κάποιοι αντιδήμαρχοι πρόκειται να αλλάξουν γιατί η μέχρι τώρα πορεία τους δείχνει ότι δεν έχουν να προσφέρουν τίποτα στο δήμο.

Από τη μια έχουν αρχίσει και ακούγονται ονόματα νυν αντιδημάρχων που ενδέχεται να αντικατασταθούν. Από την άλλη υπάρχουν και αυτοί που δεν κατέχουν θέσεις αντιδημάρχων και πιέζουν να τις πάρουν.

Οι αντιδήμαρχοι που αποκλείεται να αλλάξουν εξαιτίας της μέχρι τώρα προσφοράς τους, της αποδεδειγμένης διάθεσής τους για εργασία και των συνθηκών προόδου που δημιούργησαν στις αντιδημαρχίες των οποίων ηγούνται είναι οι Γιώργος Μαξούρας, αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Μένια Καλού, αντιδήμαρχος Παιδείας, Παναγιώτης Καμπαρούδης, αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Εθελοντισμού, Ανέστης Κεχαγιάς, αντιδήμαρχος Πρασίνου και τέλος ο Στέλιος Διακάκης, ο οποίος παρ’ όλο που είναι ο μικρότερος σε ηλικία αντιδήμαρχος και δημοτικός σύμβουλος δίνει τον καλύτερό του εαυτό.

Δημ. Θ.

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ