Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΝέα παράταξη στο Δημοτικό Συμβούλιο Κορδελιού Ευόσμου…

Νέα παράταξη στο Δημοτικό Συμβούλιο Κορδελιού Ευόσμου…

Κατά την τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 28ης Αυγούστου 2024, εμφανίστηκε νέα παράταξη.

Η νεοσυγκροτηθείσα παράταξη στο Δημοτικό Συμβούλιο Κορδελιού Ευόσμου φέρει την ονομασία «Δίπλα», μια ονομασία πολύ πρωτότυπη για δημοτική παράταξη.

Με ποιον τρόπο συγκροτήθηκε η νέα παράταξη; Σε μια παρέμβασή του, ο τέως δήμαρχος Κλεάνθης Μανδαλιανός αναφέρθηκε στην παράταξη «Δίπλα», η οποία παράταξη επισήμανε ένα λάθος που έκανε η διοίκηση Αλεξανδρίδη.

Ποια είναι η νέα παράταξη και από ποιους αποτελείται; Τελικά η παράταξη «Δίπλα» δεν είναι νέα παράταξη. Τελικά ο κύριος Μανδαλιανός αναφερόταν στην παράταξη της κυρίας Μανούκα, της οποίας οι δημοτικοί σύμβουλοι κάθονται δίπλα στους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης Μανδαλιανού.

Ευτυχώς ο τέως δήμαρχος δεν χρειάστηκε να αναφερθεί στην παράταξη Κοκονά, της οποίας οι δημοτικοί σύμβουλοι κάθονται δίπλα στους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης Μανούκα, γιατί τότε πιθανότατα θα αναφερόταν στην παράταξη «Πέρα»!

Δημοτικό Συμβούλιο Κορδελιού Ευόσμου το σωτήριο έτος 2024 με παρατάξεις «Δίπλα», «Πέρα», «Δώθε», «Κείθε» και «Μη Χειρότερα»!!

Κώστας Καρακώστας

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ