Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΔήμος κέρινων ομοιωμάτων

Δήμος κέρινων ομοιωμάτων

Βλέποντας μία φωτογραφία που ανάρτησε σε Μέσο Κοινωνικής Δικτύωσης υποψήφια δημοτική σύμβουλος στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου στις τελευταίες εκλογές, τρομάξαμε να γνωρίσουμε όσους απεικονίζονταν.

Η υποψήφια δημοτική σύμβουλος αποφάσισε να φιλτράρει όλα τα πρόσωπα, με αποτέλεσμα να αναρωτιόμαστε ποιοι είναι αυτοί που βλέπουμε στη φωτογραφία.

Θα παρακαλέσουμε πολύ να περιοριστούν τα φίλτρα που χρησιμοποιούνται στις φωτογραφίες οι οποίες δημοσιεύονται, για να μπορούμε να αναγνωρίσουμε τα πρόσωπα.

Εάν συνεχίσουν να φιλτράρονται οι φωτογραφίες των αυτοδιοικητικών, θα νομίσει κανείς ότι είμαστε ο δήμος των κέρινων ομοιωμάτων, γιατί κάνουν λάθος, εάν νομίζουν αυτοί που φιλτράρουν τις φωτογραφίες πως δημιουργούν φωτομοντέλα.

Βασικά, αντί να ασχολούνται με τα φίλτρα στις φωτογραφίες, καλά είναι να προσπαθήσουν να πάνε τον δήμο μισό βήμα μπροστά. Εκτός κι αν έβαλαν πλώρη να δημιουργήσουν μουσείο κέρινων ομοιωμάτων των εαυτών τους. Τότε οι φωτογραφίες αυτές μπορούν να βοηθήσουν τον καλλιτέχνη που θα φτιάξει τα κέρινα ομοιώματα.

Θεόφραστος Ασκλήπης

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ