Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΟι σχολικές καθαρίστριες θα προσληφθούν όλες γιατί διακόπηκε το πλησίον σύνταξης

Οι σχολικές καθαρίστριες θα προσληφθούν όλες γιατί διακόπηκε το πλησίον σύνταξης

Του Γιάννη Καμαρινού

Το ότι θα προσληφθούν το σχολικό έτος 2024-2025 όλες οι σχολικές καθαρίστριες που εργάστηκαν το σχολικό έτος 2023-2024 στο Δήμο Κορδελιού Ευόσμου, είναι πολύ καλή εξέλιξη.

Η καλή αυτή όμως εξέλιξη δεν οφείλεται στο γεγονός ότι ο δήμαρχος είδε τα πράγματα ψύχραιμα και λογικά, αλλά οφείλεται στην κακή εξέλιξη της διακοπής του προγράμματος της ΔΥΠΑ «1+1 πλησίον σύνταξης».

Αυτή η διευκρίνηση πρέπει να γίνει για να μην πιστέψει κανείς ότι ο δήμαρχος Λευτέρης Αλεξανδρίδης ενδιαφέρθηκε ξαφνικά για τις σχολικές καθαρίστριες που θα έμεναν χωρίς δουλειά.

Ο κύριος δήμαρχος, που έδειξε τόση αποφασιστικότητα να αφήσει κάποιες σχολικές καθαρίστριες χωρίς δουλειά, για να κάνει δήθεν οικονομία στον δήμο προσλαμβάνοντας εργαζόμενους με το 1+1 πλησίον σύνταξης, θα πρέπει να απαντήσει πώς χρησιμοποίησε το συγκεκριμένο πρόγραμμα για να κάνει οικονομία στον δήμο.

Γράφτηκε συγκεκριμένο άρθρο γι’ αυτό το θέμα στην «Αγκίδα» και πρέπει να απαντηθούν τα ερωτήματα που τέθηκαν:

  • Μπορεί η διοίκηση Αλεξανδρίδη να απαντήσει πόσους υπαλλήλους προσέλαβε με το πρόγραμμα 1+1 πλησίον σύνταξης και ποιες θέσεις στελέχωσαν;
  • Καλύφθηκαν θέσεις απαραίτητες, όπως για παράδειγμα εργάτες που θα προετοιμάσουν τα σχολικά κτήρια για το νέο σχολικό έτος και μετά θα τα συντηρούν; Εργάτες που θα φτιάξουν το σύστημα άρδευσης του δήμου; Εργάτες που θα συντηρούν τα δημοτικά κτήρια, ώστε να μην γεμίζει νερά το δημαρχείο όταν βρέχει;
  • Προσέλαβε τέτοιους ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου από το πρόγραμμα 1+1 πλησίον σύνταξης;

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ