Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΤέσσερα χρόνια κανονισμό καθαριότητας δεν έκανε η διοίκηση Μανδαλιανού…

Τέσσερα χρόνια κανονισμό καθαριότητας δεν έκανε η διοίκηση Μανδαλιανού…

Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 19ης Ιουνίου 2024, ο αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών Κορδελιού Ευόσμου, κύριος Βασίλης Βόγγαλης, είπε απευθυνόμενος στον πρώην αντιδήμαρχο Καθαριότητας, κύριο Χρήστο Δεμερτζή, ότι επί τέσσερα χρόνια η διοίκηση Μανδαλιανού δεν έκανε Κανονισμό Καθαριότητας.

Εάν άκουγε κανένας τη σιγουριά με την οποία ο κύριος Βόγγαλης είπε τη συγκεκριμένη φράση, θα πίστευε πως λέει αλήθεια. Όμως η διοίκηση Μανδαλιανού είχε εισηγηθεί και είχε ψηφίσει Κανονισμό Καθαριότητας.

Αργότερα, κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στην οποία συζητήθηκε ο νέος Κανονισμός Καθαριότητας που εισηγήθηκε η διοίκηση Αλεξανδρίδη, ο δήμαρχος Λευτέρης Αλεξανδρίδης προσπάθησε να «μπαλώσει» την ανακρίβεια του αντιδημάρχου του, λέγοντας πως η διοίκηση Μανδαλιανού ψήφισε μεν Κανονισμό Καθαριότητας, αλλά δεν έκανε εισπράξεις με βάση αυτόν.

Όμως είναι άλλο το ένα και άλλο το άλλο. Άλλο δεν ψήφισε η διοίκηση Μανδαλιανού Κανονισμό Καθαριότητας και άλλο δεν τον χρησιμοποίησε για να κάνει εισπράξεις. Με μεγάλη ευκολία και σιγουριά ξεστόμισε ο αντιδήμαρχος τέτοια ανακρίβεια.

Βέβαια δεν προξενεί καμιά εντύπωση αυτό που έκανε ο αντιδήμαρχος, ο οποίος έφτασε να ισχυριστεί ότι οι σχολικές καθαρίστριες που κινητοποιούνταν τις προηγούμενες χρονιές δεν το έκαναν για να κατοχυρώσουν την προσωπική τους εργασία, αλλά το έκαναν για να πετύχουν την πλήρη απασχόληση οποιωνδήποτε προσληφθούν ως σχολικές καθαρίστριες στο Δήμο Κορδελιού Ευόσμου.

Εγγύηση ο λόγος του αντιδημάρχου!

Περ.

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ