Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΞέχασε το τοπικό Σωματείο ότι για τα μνημόνια έφταιγε η εξαΰλωση στους...

Ξέχασε το τοπικό Σωματείο ότι για τα μνημόνια έφταιγε η εξαΰλωση στους δήμους

Του Σωτήρη Παπανικολάου

Το στέλεχος του τοπικού Σωματείου Εργαζομένων Κορδελιού Ευόσμου, κύριος Χρήστος Ζησάκος, εμφανίστηκε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 7ης Αυγούστου 2024 και τόλμησε να μιλήσει για κιτρινισμό.

Ξέχασε ο κύριος Ζησάκος τότε που ο κομματικός φορέας, στον οποίο ανήκει, προσπάθησε, ως κυβερνών κόμμα, να φορτώσει τα μνημόνια στην κακοδιαχείριση των δήμων και σε εξαϋλώσεις δημοτικών περιουσιών, στηριζόμενος στις ανυπόστατες καταγγελίες που γίνονταν στο Δήμο Κορδελιού Ευόσμου και από στελέχη του τοπικού Σωματείου.

Τα μνημόνια που τσάκισαν τον Ελληνικό λαό προσπάθησε ο κομματικός φορέας, στον οποίο ανήκει ο κύριος Ζησάκος, να τα εμφανίσει όχι ως αποτέλεσμα των βάρβαρων ληστρικών αντιλαϊκών πολιτικών αυτών που έπαιξαν τις ασφαλιστικές εισφορές του κόσμου στο χρηματιστήριο και στα ομόλογα, αλλά ως αποτέλεσμα εξαΰλωσης της δημοτικής περιουσίας για την οποία ευθυνόμουν εγώ και αρκετοί υπάλληλοι και αιρετοί του δήμου Κορδελιού Ευόσμου.

Κάνει πως ξέχασε ο κύριος Ζησάκος ότι ο κομματικός φορέας, στον οποίο ανήκει, θα ξεκινούσε έρευνα σε όλους τους δήμους για να εξακριβώσει αν παντού γίνονταν οι εξαϋλώσεις που γίνονταν στον δήμο Κορδελιού Ευόσμου και οι οποίες μας έριξαν στα μνημόνια και όλες αυτές οι ανοησίες στη βάση των ανυπόστατων, αβάσιμων, συκοφαντικών καταγγελιών.

Τολμάνε λοιπόν να μιλάνε για κιτρινισμό αυτοί που μας διαπόμπευσαν πανελληνίως κατηγορώντας μας για εξαΰλωση της περιουσίας του δήμου Κορδελιού Ευόσμου, η οποία δεν αποδείχτηκε ποτέ γιατί δεν έγινε και ποτέ. Οι άνθρωποι που με τον τρόπο τους έβαλαν πλάτη στη νομιμοποίηση των δύο πρώτων μνημονίων και στην ψήφιση του τρίτου, τόλμησαν να μιλήσουν για κιτρινισμό.

Ο Σωτήρης Παπανικολάου είναι συνταξιούχος δημοτικός υπάλληλος του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου, πρώην διευθυντής των Τεχνικών Υπηρεσιών του δήμου και πρώην πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ νομού Θεσσαλονίκης

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ