Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΌλα γίνονται δύσκολα στο Δήμο Κορδελιού Ευόσμου

Όλα γίνονται δύσκολα στο Δήμο Κορδελιού Ευόσμου

Του Σωτήρη Παπανικολάου

Η παράταξη Αλεξανδρίδη εκλέχτηκε στη διοίκηση του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου με προεκλογικές κορώνες, μεγαλοστομίες, υποσχέσεις, δεσμεύσεις να κάνει τον δήμο πρωταγωνιστή.

Αμέσως μετά την εκλογή της στη διοίκηση του δήμου, όλα έγινα δύσκολα, όλα γίνονται με το στανιό, όλα φαντάζουν ακατόρθωτα για τη διοίκηση Αλεξανδρίδη.

Όμως εγώ δεν το πιστεύω αυτό. Πιστεύω στις δυνατότητες του δημάρχου κυρίου Λευτέρη Αλεξανδρίδη και του Αντιδημάρχου Διοικητικών Υπηρεσιών κυρίου Βασίλη Βόγγαλη.

Οι κύριοι Αλεξανδρίδης και Βόγγαλης κατάφεραν να μετατάξουν χωρίς κανέναν λόγο, λίγους μήνες πριν τη συνταξιοδότησή του, έναν καλό προϊστάμενο σαν τον Γιάννη Κηπουρό, για τον οποίο κανείς δεν έχει να πει μισή κακή κουβέντα όσον αφορά τη δουλειά του στον δήμο.

Αφού οι κύριοι Αλεξανδρίδης και Βόγγαλης έκαναν ένα τόσο μεγάλο κατόρθωμα, πιστεύω ότι μπορούν να κάνουν τα πάντα, μπορούν να κινήσουν γη και ουρανό και αν δεν τα κινήσουν είναι γιατί δεν θέλουν και όχι γιατί δεν μπορούν.

Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία στο να μην κάνει η διοίκηση Αλεξανδρίδη τον δήμο πρωταγωνιστή και στα έργα, αφού μέσα σε οκτώ μήνες τον έκανε πρωταγωνιστή στις μετατάξεις, στα Ανταποδοτικά Τέλη, στα Τέλη Καθαριότητας, στα Τέλη για τη συμμετοχή σε προγράμματα «Άθλησης για όλους».

Ο Σωτήρης Παπανικολάου είναι συνταξιούχος δημοτικός υπάλληλος του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου, πρώην διευθυντής των Τεχνικών Υπηρεσιών του δήμου και πρώην πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ νομού Θεσσαλονίκης

Τα παραμύθια για τις μετατάξεις στον Δήμο Κορδελιού Ευόσμου
- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ