Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΜε το στάδιο και το κολυμβητήριο θα μας πει τι θα γίνει...

Με το στάδιο και το κολυμβητήριο θα μας πει τι θα γίνει ο κύριος Σίτσας;

Του Γιάννη Καμαρινού

Ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Κορδελιού Ευόσμου, κύριος Δημήτρης Σίτσας, μίλησε στον ραδιοσταθμό Metropolis 95.5.

Ο κύριος Σίτσας αναφέρθηκε στην επένδυση που πρέπει να κάνει ο Άρης στις ακαδημίες, γιατί μέχρι τώρα δεν έχει επενδύσει ποτέ σ’ αυτές, και στην επένδυση που έχουν κάνει ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός στις ακαδημίες.

Ας αφήσει ο κύριος Σίτσας τον ΠΑΟΚ, τον Άρη, τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό, την ΑΕΚ, τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, τον Ηρακλή και τις υπόλοιπες ομάδες σ’ εκείνους που ασχολούνται επαγγελματικά με το ποδόσφαιρο.

Ο κύριος Σίτσας είναι επαγγελματικό στέλεχος της διοίκησης του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου, είναι αμειβόμενος αντιδήμαρχος του δεύτερου μεγαλύτερου δήμου της βόρειας Ελλάδας.

Ας κοιτάξει λοιπόν ο κύριος Σίτσας τι θα γίνει με την αποπεράτωση του σταδίου και του κολυμβητηρίου άνωθεν της περιφερειακής οδού, ας κοιτάξει τις υπόλοιπες αθλητικές υποδομές του δήμου, ας κοιτάξει πώς δεν θα χαρατσώνει τους δημότες που συμμετέχουν στα αθλητικά προγράμματα και ας αφήσει τις ποδοσφαιρικές ομάδες.

Ας βάλουν σε τάξη ο κύριος Σίτσας και οι συνάδελφοί του τον δήμο, ας τον κάνουν πρωταγωνιστή και μετά μας λένε και την άποψή τους για τις ποδοσφαιρικές ομάδες, για το θέατρο, για τον κινηματογράφου και για τα υπόλοιπα χόμπι τους. Μέχρι τότε ας στρωθούν στη δουλειά για να πάνε τον δήμο μπροστά.

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ