Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΔεν έχει ευθύνη ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου για τα φανάρια της οδού...

Δεν έχει ευθύνη ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου για τα φανάρια της οδού Μοναστηρίου

Επικοινωνήσαμε με του αρμοδίους του δήμου Κορδελιού Ευόσμου για το πρόβλημα που παρουσιάστηκε στα φανάρια της οδού Μοναστηρίου στο ύψος της Διαλογής και του Κορδελιού.

Η απάντηση που λάβαμε ήταν πως ο δήμος δεν έχει καμία ευθύνη για τις βλάβες των φωτεινών σηματοδοτών της οδού Μοναστηρίου και ότι την ευθύνη την έχει η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Παρά το γεγονός όμως ότι την ευθύνη για τους φωτεινούς σηματοδότες της οδού Μοναστηρίου την έχει η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου πάντοτε την ενημερώνει άμεσα, όταν προκύπτει πρόβλημα.

Για να ενημερώσει όμως ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, θα πρέπει να ενημερωθεί ο ίδιος. Εάν αντί ορισμένοι να ενημερώσουν τον δήμο για να επιδιορθωθούν τα φανάρια, εκείνοι χρησιμοποιούν το γεγονός για να κατηγορήσουν τη διοίκηση του δήμου, τα φανάρια θα φτιαχτούν όταν βρεθεί κάποιος να ειδοποιήσει.

Όσον αφορά τα πρόσφατα προβλήματα των φωτεινών σηματοδοτών στα συγκεκριμένα σημεία της οδού Μονηστηρίου, όπως μας είπαν οι αρμόδιοι του δήμου, αυτά οφείλονταν σε διακοπές ρεύματος στην περιοχή, οπότε για να αποκατασταθεί η λειτουργία τους, έπρεπε να επανέλθει το ηλεκτρικό ρεύμα.

Η κριτική, που ασκούν ορισμένοι στη διοίκηση του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου, καταντάει πιο στείρα και από την κριτική των παρατάξεων Μανούκα και Μανδαλιανού. Σίγουρα αυτού του είδους η κριτική δεν γίνεται για να πάει ο δήμος μπροστά.

Εσ. Κ.

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ