Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΘα βάλουν εισιτήριο στις πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου;

Θα βάλουν εισιτήριο στις πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου;

Του Γιάννη Καμαρινού

Διαβάζουμε για τα πολιτιστικά δρώμενα στις γειτονιές του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου και βλέπουμε συνεχώς να έχουν ελεύθερη είσοδο.

Απορώ πώς ο δήμαρχος Λευτέρης Αλεξανδρίδης επιτρέπει στον αντιδήμαρχο Πολιτισμού Παναγιώτη Καμπαρούδη να κάνει τέτοια ζημιά στους επαγγελματίες τις εστίασης και των θεαμάτων!

Ο κύριος Αλεξανδρίδης, για να δικαιολογήσει την αύξηση των τιμών στα δημοτικά προγράμματα άθλησης για όλους, είπε ότι στον δήμο υπάρχουν επαγγελματίες που έχουν γυμναστήρια και πληρώνουν ενοίκιο, ΕΦΚΑ και άλλες εισφορές και γι’ αυτό δεν είναι δυνατόν ο δήμος να έχει τόσο χαμηλές τιμές και να τους κάνει οικονομική ζημιά.

Εάν δεν το ξέρει ο κύριος Αλεξανδρίδης, το ίδιο ισχύει και για τα πολιτιστικά δρώμενα. Υπάρχουν επαγγελματίες που έχουν καταστήματα, υπάρχουν και επαγγελματίες που διοργανώνουν πολιτιστικές εκδηλώσεις. Κι αυτοί πληρώνουν εισφορές στο κράτος. Γιατί λοιπόν ο δήμος έχει τζάμπα τις πολιτιστικές εκδηλώσεις και δεν βάζει εισιτήριο; Πώς ο κύριος Αλεξανδρίδης δεν μετράει τα δίφραγκα και στις πολιτιστικές εκδηλώσεις, παριστάνοντας για μία ακόμα φορά τον κύριο Μπεϊζάνη ή τον κύριο Τσιλιβίκη;

Γιατί πολύ απλά αυτά που λέει ο κύριος δήμαρχος είναι παραμύθια της Χαλιμάς. Γιατί οι επαγγελματίες, είτε του αθλητισμού είτε του πολιτισμού, δεν χάνουν επειδή ο δήμος έχει φθηνά ή δωρεάν αθλητικά προγράμματα και πολιτιστικές εκδηλώσεις. Όσοι είναι να πάνε στα ιδιωτικά γυμναστήρια και στα ιδιωτικά θεάματα, θα πάνε. Οι επαγγελματίες χάνουν όταν ο δήμαρχος τους κοπανάει στο κεφάλι 35% αύξηση στα Ανταποδοτικά Τέλη.

Γιατί όμως δεν έχει εισιτήριο ο κύριος Αλεξανδρίδης στις πολιτιστικές εκδηλώσεις, ενώ αυξάνει τις τιμές στα αθλητικά προγράμματα; Με τον κατήφορο που έχει πάρει η διοίκηση Αλεξανδρίδη, δεν θα μου φανεί περίεργο να ακούσουμε αύριο μεθαύριο πως θα υπάρχει είσοδος σε κάποιες εκδηλώσεις, αλλά θα είναι πολύ φθηνή, για παράδειγμα 1 ευρώ! Βέβαια οι κάποιες εκδηλώσεις θα γίνουν εύκολα όλες οι εκδηλώσεις και το 1 ευρώ γρήγορα θα αυξηθεί μόνο 10% ή μόνο 20% και τι είναι 10 λεπτά και 20 λεπτά του ευρώ που θα έλεγε και η κουβαρντού αντιδήμαρχος Οικονομικών, κυρία Μαρία Πουρσανίδου.

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ