Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΟ κύριος Καϊτετζίδης δεν είναι οι κύριοι της διοίκησης

Ο κύριος Καϊτετζίδης δεν είναι οι κύριοι της διοίκησης

Του Γιάννη Καμαρινού

Ο φιλαράκος του κυρίου Καϊτετζίδη, ο κύριος Μαύρη Βίβλος της διοίκησης Μανδαλιανού, έχει ανέβει στα κεραμίδια και ασκεί δριμεία αντιπολίτευση στη διοίκηση Αλεξανδρίδη.

Μόνο που η αντιπολίτευσή του δεν έχει ονόματα και διευθύνσεις. Ο φιλαράκος του κυρίου Καϊτετζίδη απευθύνεται σε όλους με το όνομα «κύριοι της διοίκησης». Κάποιος να του πει ότι η διοίκηση Αλεξανδρίδη έχει και κυρίες, αλλά δεν είναι αυτό το πρόβλημα.

Το πρόβλημα είναι ότι ο μάγκας, που έχει ανεβεί στα κεραμίδια και παριστάνει τον αντιπολιτευόμενο στη διοίκηση Αλεξανδρίδη, χρησιμοποιεί τη φράση «κύριοι της διοίκησης» γιατί αν πει τον καθένα με το όνομά του θα χρειαστεί να πει και το όνομα του κυρίου Καϊτετζίδη, κάτι που φυσικά δεν θέλει.

Ο όψιμος εχθρός της διοίκησης Αλεξανδρίδη, ακόμα κι όταν αναφέρεται στις μετρήσεις για τη δυσοσμία, απευθύνεται στους κυρίους της διοίκησης και όχι στον φιλαράκο του κύριο Καϊτετζίδη που είναι πρόεδρος της Επιτροπής Ελέγχου των Οσμών.

Πώς όμως να αναφερθεί ονομαστικά στον κύριο Καϊτετζίδη ο άνθρωπος που τον στήριξε για να εκλεγεί πρώτος σε σταυρούς δημοτικός σύμβουλος στον δήμο παριστάνοντας τον σωτήρα του ΘΕΠΑΝ, ο άνθρωπος που ποτέ δεν ρώτησε τον κύριο Καϊτετζίδη γιατί δεν τους ενημέρωσε για εκείνη τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του πρώην δήμου Ελευθερίου Κορδελιού το Δεκέμβριο του 2009 στην οποία ομόφωνα αποφάσισαν να ζητήσουν τον τίτλο ιδιοκτησίας του ΘΕΠΑΝ από τη Διεύθυνση Γεωργίας, ο άνθρωπος που ποτέ δεν ρώτησε τον κύριο Καϊτετζίδη τι έγινε μετά από εκείνην την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ο άνθρωπος που όταν του τίθενται τέτοια ερωτήματα παριστάνει πως δεν καταλαβαίνει;

Ο πονηρός αυτός τυπάκος ας ξεκινήσει να παρασταίνει τον δημοσιογράφο παίρνοντας συνέντευξη από τον κύριο Καϊτετζίδη και ας του θέσει τα ερωτήματα που τόσον καιρό κάνουν αμφότεροι γαργάρα. Όχι να αφήνει τον κύριο Καϊτετζίδη στο απυρόβλητο και να ανεβαίνει στα κεραμίδια για όλα τα άλλα.

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ