Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΓιατί δεν έχει ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου Αντιδημαρχία Ψηφιακής Πολιτικής;

Γιατί δεν έχει ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου Αντιδημαρχία Ψηφιακής Πολιτικής;

Γιατί ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου δεν έχει Αντιδημαρχία Ψηφιακής Πολιτικής ή μια Αντιδημαρχία που να ονομάζεται κάπως έτσι; Γιατί ο δεύτερος μεγαλύτερος δήμος της βόρειας Ελλάδας δεν έχει τέτοια Αντιδημαρχία, ενώ έχουν οι δήμοι των Αθηναίων και της Θεσσαλονίκης κι άλλοι μικρότεροι δήμοι;

Γιατί ο δεύτερος μεγαλύτερος δήμος της βόρειας Ελλάδας δεν έχει ούτε φιλαρμονική. Ο δήμος των Αθηναίων, ο δήμος της Θεσσαλονίκης και άλλοι πολύ μικρότεροι δήμοι έχουν φιλαρμονικές.

Γιατί ο δεύτερος μεγαλύτερος δήμος της βόρειας Ελλάδας δεν έχει ούτε στάδιο. Ο δήμος των Αθηναίων, ο δήμος της Θεσσαλονίκης και άλλοι πολύ μικρότεροι δήμοι έχουν στάδια.

Γιατί ο δεύτερος μεγαλύτερος δήμος της βόρειας Ελλάδας δεν έχει ούτε κολυμβητήριο. Ο δήμος των Αθηναίων, ο δήμος της Θεσσαλονίκης και άλλοι πολύ μικρότεροι δήμοι έχουν κολυμβητήρια.

Γιατί ο δεύτερος μεγαλύτερος δήμος της βόρειας Ελλάδας δεν έχει ούτε καν αίθουσα της προκοπής για τις συνεδριάσεις του Δημοτικού του Συμβουλίου. Ο δήμος των Αθηναίων, ο δήμος της Θεσσαλονίκης και άλλοι πολύ μικρότεροι δήμοι έχουν αίθουσες της προκοπής για να συνεδριάζει το Δημοτικό τους Συμβούλιο.

Γιατί ο δεύτερος μεγαλύτερος δήμος της βόρειας Ελλάδας δεν έχει ούτε ένα αξιόλογο πάρκο. Οι άλλοι δήμοι έστω ένα αξιόλογο πάρκο το έχουν.

Μήπως η διοίκηση Μανδαλιανού άφησε πίσω της Αντιδημαρχία Ψηφιακής Πολιτικής, φιλαρμονική, στάδιο, κολυμβητήριο, αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου της προκοπής, αξιόλογο πάρκο και η διοίκηση Αλεξανδρίδη τα διέλυσε;

Στην περίπτωση μάλιστα της άποψης που θέλει Αντιδημαρχία Ψηφιακής Πολιτικής στο Δήμο Κορδελιού Ευόσμου, ισχύει το «όλα τα είχε η Μαριορή, ο φερετζές της έλλειπε».

Η αμετροέπεια ξεχειλίζει από την παράταξη Μανδαλιανού, που αντί να κρατήσει χαμηλό προφίλ με τα χάλια που άφησε πίσω της, τολμάει να κάνει κρίσεις και επικρίσεις και θέλει και φερετζέδες.

Κιμ. Ο.

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ