Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΜίλησε στο Δημοτικό Συμβούλιο Κορδελιού Ευόσμου ο πρόεδρος του τοπικού Σωματείου

Μίλησε στο Δημοτικό Συμβούλιο Κορδελιού Ευόσμου ο πρόεδρος του τοπικού Σωματείου

Η μεγάλη είδηση της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 7ης Αυγούστου 2024, είναι ότι μίλησε ο πρόεδρος του τοπικού Σωματείου Εργαζομένων.

Τα τελευταία χρόνια που ο νυν αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών Κορδελιού Ευόσμου, Βασίλης Βόγγαλης, έπαψε να είναι πρόεδρος του τοπικού Σωματείου και εκλέχτηκε αντιπρόεδρος, δεν μίλησε ποτέ ο πρόεδρος στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Σε όποιες παρεμβάσεις έγιναν στο Δημοτικό Συμβούλιο από το τοπικό Σωματείο Εργαζομένων, πάντα μιλούσε ο αντιπρόεδρος Βασίλης Βόγγαλης. Σε κάποια μάλιστα συνεδρίαση, δημοτικός σύμβουλος ρώτησε που είναι ο πρόεδρος του Σωματείου.

Μεγάλη είδηση λοιπόν το γεγονός ότι επιτέλους ο πρόεδρος του τοπικού Σωματείου Εργαζομένων μίλησε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου. Έπρεπε φαίνεται να γίνει αντιδήμαρχος ο κύριος Βόγγαλης, για να μιλήσει στο Δημοτικό Συμβούλιο ο πρόεδρος του τοπικού Σωματείου.

Υποθέτουμε ότι από εδώ και πέρα θα τον βλέπουμε πιο συχνά στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, αφού πλέον πήρε το βάπτισμα του πυρός! Άλλωστε η πρώτη εμφάνιση του προέδρου του Σωματείου ως υπερασπιστή της διοίκησης Αλεξανδρίδη ήταν απόλυτα επιτυχημένη.

Περ.

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ