Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕξ αποστάσεως δημοσιογραφία υποστηρίξεως του Κλεάνθη Μανδαλιανού

Εξ αποστάσεως δημοσιογραφία υποστηρίξεως του Κλεάνθη Μανδαλιανού

Ξέραμε για εξ αποστάσεως μαθήματα, αλλά για εξ αποστάσεως δημοσιογραφία πραγματικά δεν ξέραμε. Την αντιμετωπίσαμε για πρώτη φορά παραμονές των τελευταίων δημοτικών εκλογών.

Από 1.100 χιλιόμετρα απόσταση σε ευθεία γραμμή, προσπαθούσε ένας μάχιμος έγκριτος δημοσιογράφος να πείσει τους κατοίκους του δήμου Κορδελιού Ευόσμου πόσο καλός δήμαρχος ήταν ο Κλεάνθης Μανδαλιανός και τι ζημιά θα πάθουν εάν δεν τον ξαναψηφίσουν.

Από 1.100 χιλιόμετρα απόσταση σε ευθεία γραμμή, προσπαθεί ο ίδιος μάχιμος έγκριτος δημοσιογράφος να πείσει πόσο καλός επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης είναι ο Κλεάνθης Μανδαλιανός και πόσο καλούς χειρισμούς έκανε συγκεντρώνοντας υπογραφές για τη σύγκληση Δημοτικού Συμβουλίου προκειμένου να συζητηθεί το θέμα των σχολικών καθαριστριών.

Από τα 1.100 χιλιόμετρα πώς να ξέρει ο μάχιμος έγκριτος δημοσιογράφος ότι δεν πήρε την πρωτοβουλία για τη συγκέντρωση των υπογραφών ο κύριος Μανδαλιανός, αλλά απλά απαίτησε να τις καταθέσει ο ίδιος και να κάνει ο ίδιος την εισήγηση, για να κάνει σόου, πλην όμως το σόου απέτυχε παταγωδώς.

Μας θυμίζει ο μάχιμος έγκριτος δημοσιογράφος μια περιπτωσάρα που «έβγαινε στον αέρα» από την Αθήνα παριστάνοντας ότι βρίσκεται στη Μόσχα και κάνει ρεπορτάζ για την εξέλιξη του πολέμου.

Βέβαια η αλήθεια είναι πως χρειάζεται μια απόσταση άνω των 1.000 χιλιομέτρων για να δει κανείς τον κύριο Μανδαλιανό είτε σαν καλό δήμαρχο είτε σαν καλό επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης.

Τάγκος

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ