Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΤην πρόσληψη όλων των σχολικών καθαριστριών την εισηγήθηκε η Λαϊκή Συσπείρωση

Την πρόσληψη όλων των σχολικών καθαριστριών την εισηγήθηκε η Λαϊκή Συσπείρωση

Της Μαρίας Ξενίδου

Διαδίδεται ότι ο κύριος Μανδαλιανός ανέλαβε την πρωτοβουλία να εισηγηθεί την πρόσληψη για το σχολικό έτος 2024-2025 όλων των σχολικών καθαριστριών που εργάστηκαν το σχολικό έτος 2023-2024.

Μάλιστα αυτού του είδους οι διαδόσεις προσπαθούν να προσδώσουν στον κύριο Μανδαλιανό χαρακτηριστικά ηγέτη που εξελίχθηκε και δεν έμεινε δέσμιος της άποψης της οποίας είχε τα προηγούμενα χρόνια ότι οι σχολικές καθαρίστριες εργάζονται καλύτερα με μειωμένο ωράριο απ’ ότι εργάζονται με πλήρες ωράριο.

Την πρωτοβουλία για τη συλλογή υπογραφών δημοτικών συμβούλων της αντιπολίτευσης προκειμένου να συγκληθεί Δημοτικό Συμβούλιο με θέμα  την πρόσληψη για το σχολικό έτος 2024-2025 όλων των σχολικών καθαριστριών που εργάστηκαν το σχολικό έτος 2023-2024, την πήρε η Λαϊκή Συσπείρωση Κορδελιού Ευόσμου.

Την κατάθεση των υπογραφών την έκανε ο κύριος Μανδαλιανός, επειδή ζήτησε να την κάνει ως επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης. Το ίδιο ακριβώς συνέβη και με την εισήγηση στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, την οποία θέλησε να την κάνει ο ίδιος με τα αποτελέσματα που όλοι είδαμε.

Δεν θα έμπαινα στη διαδικασία των παραπάνω διευκρινήσεων, εάν δεν άρχιζαν να κυκλοφορούν ανακρίβειες. Για εμάς το ζητούμενο είναι η διασφάλιση της εργασίας όλων των σχολικών καθαριστριών και όχι η αντιπαράθεση για το ποιος έκανε τι, αλλά δεν είναι σωστό η πρωτοβουλία της Λαϊκής Συσπείρωσης να παρουσιάζεται ως πρωτοβουλία του κυρίου Μανδαλιανού.

Η Μαρία Ξενίδου είναι δημοτική σύμβουλος της Λαϊκής Συσπείρωσης Κορδελιού Ευόσμου

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ