Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΤίποτα καλό δεν προμηνύεται για το Δήμο Κορδελιού Ευόσμου

Τίποτα καλό δεν προμηνύεται για το Δήμο Κορδελιού Ευόσμου

Του Στέργιου Στεργιάδη

Χαρές και πανηγύρια για τον Δήμο Κορδελιού Ευόσμου, για την Αντιδημαρχία Παιδείας και για την Αντιδήμαρχο Παιδείας κυρία Μένια Καλού.

Γιατί όλες αυτές οι χαρές και όλα αυτά τα πανηγύρια; Γιατί πρόθεση του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου είναι να αξιοποιήσει όλα τα διαθέσιμα ψηφιακά μέσα προς διευκόλυνση των γονέων για την εγγραφή των παιδιών τους σε Δημοτικά ΚΔΑΠ, σε Παιδικούς, Βρεφικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς.

Μωρέ τι μας λέτε; Χαρές και πανηγύρια γιατί στο δεύτερο μεγαλύτερο δήμο της βόρειας Ελλάδας υπάρχουν, πάνω κάτω, 68 θέσεις για τους βρεφικούς σταθμούς;

Και μη μας πει η διοίκηση Αλεξανδρίδη ότι φταίνε οι προηγούμενοι αρμόδιοι γι’ αυτό το θέμα, γιατί μία εκ των αρμοδίων ήταν και η αντιδήμαρχος της διοίκησης Αλεξανδρίδη, κυρία Σοφία Τριανταφυλλίδου.

Η κυρία Σοφία Τριανταφυλλίδου, ως αρμόδια πριν μερικά χρόνια, δεν άφησε απολύτως τίποτα πίσω της στους βρεφονηπιακούς σταθμούς. Η βελτίωση και στις λίγες αυτές θέσεις οφείλεται στη διοίκηση Μανδαλιανού.

Τίποτα καλό δεν προμηνύεται για το Δήμο Κορδελιού Ευόσμου από χαρές και πανηγύρια για το τίποτα, γιατί τίποτα είναι οι ελάχιστες θέσεις βρεφονηπιακών σταθμών με βάση τις τεράστιες ανάγκες στο δεύτερο μεγαλύτερο δήμο της βόρειας Ελλάδας, οι οποίες όμως θα προκηρυχθούν ψηφιακά και γι’ αυτό πρέπει να χαιρόμαστε.

Πανηγύρια της διοίκησης Αλεξανδρίδη για το τίποτα.

Ο Στέργιος Στεργιάδης είναι πρώην Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ