Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΝα βγάλει φτερά ο κύριος Αλεξανδρίδης για την κατασκευή του Ειδικού Σχολείου

Να βγάλει φτερά ο κύριος Αλεξανδρίδης για την κατασκευή του Ειδικού Σχολείου

Του Βαγγέλη Γεωργίου

Κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 7ης Αυγούστου 2024, συμφώνησα, όπως και η παράταξη στην οποία ανήκω, στη μετεγκατάσταση του Ειδικού Σχολείου Ελευθερίου Κορδελιού, την οποία πρότεινε η διοίκηση Αλεξανδρίδη.

Επειδή ακούστηκαν κάποιες ειρωνείες σχετικά με την ταχύτητα που μπορούνε να γίνουν οι διαδικασίες της μετεγκατάστασης, θα πρότεινα στη διοίκηση να αφήσει τις ειρωνείες και ο δήμαρχος να βγάλει φτερά για να γίνει ταχύτατα η μετεγκατάσταση, αλλά όχι μόνο αυτό.

Ο δήμαρχος πρέπει να βγάλει φτερά για να χτιστεί κτήριο άνωθεν της περιφερειακής οδού για το Ειδικό Σχολείο, χωρίς καμία καθυστέρηση. Δεν πρέπει να υπάρξει καμία απολύτως κωλυσιεργία, γιατί ζούμε στον τόπο όπου τίποτα δεν είναι μονιμότερο από το προσωρινό.

Επιπλέον ο κύριος Αλεξανδρίδης και η διοίκησή του θα πρέπει να διασφαλίσουν ότι αυτό το ντόμινο των μετεγκαταστάσεων δεν θα δημιουργήσει κανένα πρόβλημα στον δήμο και στα περιουσιακά του στοιχεία, γιατί θα έχουν την απόλυτη ευθύνη για μια τέτοια εξέλιξη.

Ο Βαγγέλης Γεωργίου είναι δημοτικός σύμβουλος Κορδελιού Ευόσμου της παράταξης Μανούκα

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ