Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΓια τα ιδιωτικά γυμναστήρια νοιάστηκε ο κύριος Αλεξανδρίδης και αύξησε τις τιμές

Για τα ιδιωτικά γυμναστήρια νοιάστηκε ο κύριος Αλεξανδρίδης και αύξησε τις τιμές

Του Γιάννη Καμαρινού

Πραγματικά ο κύριος Λευτέρης Αλεξανδρίδης έχει βάλει πλώρη όχι απλά να αναδειχθεί σε πιο κακός δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, αλλά να πει και σαν δήμαρχος ότι πιο παράδοξο μπορεί να ακουστεί.

Δεν φτάνει που ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Δημήτρης Σίτσας, αναφέρθηκε σε πελάτες μιλώντας για τους δημότες που θα συμμετάσχουν στα προγράμματα άθλησης για όλους, αλλά επιπλέον ο δήμαρχος πήγε ένα βήμα παραπέρα, λέγοντας τα παρακάτω:

«Για μένα είναι πανάκριβα ή μπορεί να είναι και πάμφθηνα. Θα φανεί αν τα προγράμματα θα είναι γεμάτα και αν θα υπάρχει ζήτηση για παραπάνω. Εάν σ’ αυτές τις τιμές οι δημότες μας θέλουν να έρθουνε.

Να συζητήσουμε όμως και άλλα θέματα. Διότι εδώ μέσα υπάρχουν και επαγγελματίες. Είναι δυνατόν να έχουμε 90 και 80 τοις εκατό φθηνότερα απ’ τον διπλανό που παλεύει να βγάλει την ασφάλειά του, το ΕΦΚΑ του, το ενοίκιο του, να πληρώσει τους εργαζομένους του;

Σας παρακαλώ. Έχουμε κοινωνικό πρόσωπο. Οι τιμές είναι κατά κάτι ακριβότερες από πέρσι. Γιατί είναι κατά κάτι ακριβότερες από πέρσι; Τι δεν ακρίβυνε από πέρσι; Πέστε μου. Αν ανεβάσανε 30-40 τοις εκατό τα ιδιωτικά κι εμείς ανεβάσαμε 10, χαλάσαμε το κοινωνικό μας πρόσωπο;»

Σε έναν δήμο 150.000 και πλέον κατοίκων, τα προγράμματα άθλησης για όλους θα γεμίσουν. Αυτό δεν σημαίνει ότι οι τιμές δεν αποκλείουν κατοίκους που δεν έχουν να πληρώσουν τόσα χρήματα. Αυτά βέβαια είναι ψιλά γράμματα για τον δήμαρχο, αφού και δεν το νοιάζει και το δείχνει, επιχειρηματολογώντας με βάση τη δική του τσέπη.

Απεριόριστο γέλιο σκόρπισε το επιχείρημα του δημάρχου ότι αύξησε τις τιμές των προγραμμάτων άθλησης για όλους, επειδή νοιάστηκε για τους επαγγελματίες που έχουν γυμναστήρια. Ο δήμαρχος που τους έγδαρε χωρίς κανέναν ενδοιασμό με την αύξηση των Ανταποδοτικών Τελών κατά 35%, δήθεν αύξησε τις τιμές στα προγράμματα άθλησης του δήμου για να πάνε οι δημότες και στα ιδιωτικά γυμναστήρια.

Δηλαδή ο κύριος Αλεξανδρίδης μάς εμπαίζει και μας κοροϊδεύει κατάμουτρα. Στα προγράμματα του δήμου υπάρχουν συγκεκριμένες θέσεις, όποιες και να είναι οι τιμές. Δεν αυξάνεται ο αριθμός των συμμετεχόντων, επειδή οι τιμές θα είναι χαμηλές.

Όσον αφορά το αντικοινωνικό πρόσωπο του κυρίου Αλεξανδρίδη, αυτό φαίνεται ξεκάθαρα όταν ρωτάει τι δεν ακρίβυνε από πέρσι, προκειμένου να δικαιολογήσει την αύξηση των τιμών στα προγράμματα άθλησης για όλους.

Δυστυχώς στον δήμο δεν έλαχε δήμαρχος. Δυστυχώς έλαχε ο κύριος Μπεϊζάνης από την ταινία «Θα σε κάνω βασίλισσα». Ψιλικατζής που μετράει τα τάλαρα, όπως ακριβώς ο κύριος Μπεϊζάνης και επιχειρηματολογεί πιο κωμικά και από τον κύριο Μπεϊζάνη.

Το μόνο που λείπει να κάνει ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου είναι να αναφωνήσει «Κι αν δεν τον κάνω τον δήμο μία μέρα πρωταγωνιστή, να πέσει το ταβάνι να με πλακώσει», όπως αναφώνησε ο κύριος Μπεϊζάνης σε μία από τις καλύτερες σκηνές της ταινίας, καθώς στο τέλος της φράσης πέφτει σοβάς από το ταβάνι στο κεφάλι του.

Το πρόβλημα είναι ότι από τους χειρισμούς του τοπικού Αντώνη Μπεϊζάνη, που μας έλαχε για δήμαρχος, το ταβάνι πέφτει στο κεφάλι των δημοτών.

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ