Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΤο Σωματείο Εργαζομένων ξέχασε να ευχαριστήσει τον δήμαρχο για τις μετατάξεις

Το Σωματείο Εργαζομένων ξέχασε να ευχαριστήσει τον δήμαρχο για τις μετατάξεις

Του Σωτήρη Παπανικολάου

«Ο σημερινός Δήμαρχος, όταν ήταν στην αντιπολίτευση, μαζί με άλλους, ήταν από αυτούς που συμπαραστάθηκαν στους αγώνες, όχι μόνο των σχολικών καθαριστριών, υπερασπίστηκαν τις διεκδικήσεις τους, ψήφισαν αιτήματά τους στο Δημοτικό Συμβούλιο και το ίδιο κάνει και σήμερα που ανέλαβε τη Διοίκηση του Δήμου. Αυτό πρέπει να το αναγνωρίσουμε όσο κι αν δεν αρέσει σε μερικούς».

Η παραπάνω παράγραφος υπάρχει σ’ ένα κείμενο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και υπογράφεται από το τοπικό Σωματείο Εργαζομένων Κορδελιού Ευόσμου.

Εξέδωσε το τοπικό Σωματείο Εργαζομένων ανακοίνωση; Την έστειλε στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης ή την έστειλε μόνο στα μέλη του;

Εάν η ανακοίνωση είναι του τοπικού Σωματείου Εργαζομένων, κανονικά δεν θα έπρεπε να τη στείλει πουθενά, γιατί ένα τέτοιο κείμενο δεν θα έπρεπε να κυκλοφορεί.

Τέτοιο λιβάνισμα σε δήμαρχο από Σωματείο Εργαζομένων σίγουρα δεν έχει ξαναγίνει. Λιβάνισμα παρά την αρνητική στάση που κρατούσε ο δήμαρχος για την πρόσληψη το σχολικό έτος 2024-2025 όλων των σχολικών καθαριστριών που εργάστηκαν το σχολικό έτος 2023-2024, στάση που άλλαξε μόνο επειδή η ΔΥΠΑ (πρώην ΟΑΕΔ) σταμάτησε το πρόγραμμα πλησίον σύνταξης.

Το μόνο που έλλειπε να κάνει το Σωματείο Εργαζομένων σ’ αυτήν την ανακοίνωση ήταν να ευχαριστήσει τον δήμαρχο για όλες τις μετατάξεις που έκανε στο προσωπικό του δήμου και που τόση αναστάτωση δημιούργησαν. Ίσως επιπλέον θα μπορούσε να δώσει, με αυτήν την ανακοίνωση, συγχαρητήρια στον δήμαρχο για τον θαυμάσιο Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας που έφτιαξε.

Ο Σωτήρης Παπανικολάου είναι συνταξιούχος δημοτικός υπάλληλος του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου, πρώην διευθυντής των Τεχνικών Υπηρεσιών του δήμου και πρώην πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ νομού Θεσσαλονίκης

Ο κύριος Ζησάκος ξέχασε τις σχολικές καθαρίστριες του Δήμου Νεάπολης Συκεών
Η υπεράσπιση της νομιμότητας από τον κύριο Χρήστο Ζησάκο
Τα πιάσαμε τα λεφτά μας, αφού είχε μιλήσει απευθείας ο κύριος Ζησάκος με τον υπουργό
- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ