Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΣαχλαμάρες όσα ακούγονται για τα καδοπλυντήρια που πότισαν το πράσινο της Τρίτση…

Σαχλαμάρες όσα ακούγονται για τα καδοπλυντήρια που πότισαν το πράσινο της Τρίτση…

Του Γιάννη Καμαρινού

Μετά την ηρωική παρέμβαση του δημάρχου Λευτέρη Αλεξανδρίδη την 14η Αυγούστου 2024 για τη σωτηρία του πρασίνου της οδού Αντώνη Τρίτση, ακούστηκαν μεγάλες σαχλαμάρες.

Έφτασαν ορισμένοι να ισχυριστούν ότι επειδή το πότισμα του πρασίνου της οδού Αντώνη Τρίτση έγινε με τη χρήση των καδοπλυντηρίων του δήμου, το πράσινο θα εξαφανιστεί εντελώς, αντί να «πάρει ανάσα».

Και γιατί θα εξαφανιστεί το πράσινο; Γιατί ισχυρίζονται ότι τα καδοπλυντήρια είναι γεμάτα με χημικά φάρμακα για το πλύσιμο των κάδων απορριμμάτων και ότι τα χημικά δεν μπορούν να φύγουν όσο και να πλυθούν οι δεξαμενές των καδοπλυντηρίων.

Αυτά τα πράγματα είναι σαχλαμάρες και η διοίκηση μπορεί να αποδείξει του λόγου το αληθές με στελέχη της που θα δεχθούν να κάνουν μπάνιο σε δημόσια θέα, χρησιμοποιώντας τις μάνικες των καδοπλυντηρίων αντί για ντουζιέρες.

Εάν η διοίκηση πιστεύει ότι αυτό δεν γίνεται, γιατί κάτι τέτοιο θα ήταν γελοίο, τους διαβεβαιώνω ότι δεν θα είναι πιο γελοίο από το πότισμα του πρασίνου της οδού Αντώνη Τρίτση παραμονή του Δεκαπενταύγουστου.

Αλήθεια, γιατί ο δήμαρχος και το επιτελείο του δεν οργάνωσαν κανένα πότισμα και στις 15 Αυγούστου, ημέρα της Κοιμήσεως της Θεοτόκου; Με αυτόν τον τρόπο θα κατάφερναν να τους δείξουν και τα τηλεοπτικά δίκτυα πανελλήνιας εμβέλειας, καθώς θα έπαιρναν επάξια θέση δίπλα στον Γιωρίκα και στον Κωστίκα.

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ