Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΜπερδεμένα τα λέει το τοπικό Σωματείο Εργαζομένων Κορδελιού Ευόσμου

Μπερδεμένα τα λέει το τοπικό Σωματείο Εργαζομένων Κορδελιού Ευόσμου

Του Θεόφιλου Ελευθεριάδη

Κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο ανακοίνωση που φέρεται να είναι του τοπικού Σωματείου Εργαζομένων Κορδελιού Ευόσμου. Μάλλον είναι, γιατί τόσο μπέρδεμα μόνο αυτό το Σωματείο θα μπορούσε να δημιουργήσει.

Στην ανακοίνωση γράφει ότι το Σωματείο ζήτησε να προσληφθούν για το έτος 2024-2025 όλες οι σχολικές καθαρίστριες και οι σχολικοί καθαριστές που υπηρέτησαν τη σχολική χρονιά 2023-2024.

Στην ίδια ανακοίνωση γράφει ότι το Σωματείο δεν ζήτησε ονομαστική λίστα με το ποιες και ποιοι θα προσληφθούν.

Θα μπορούσε το καλό τοπικό Σωματείο να διευκρινίσει ποια είναι η διαφορά μεταξύ του να προσληφθούν το έτος 2024-2025 όλες και όλοι που εργάστηκαν στον καθαρισμό των σχολείων το έτος 2023-2024 με την ονομαστική λίστα; Υπάρχει κάποια διαφορά;

Ή μήπως εννοεί το τοπικό Σωματείο, ότι δεν έδωσε λίστα ονομάτων σε περίπτωση που ο δήμος προσλάβει παραπάνω σχολικές καθαρίστριες από πέρσι;

Μπερδεμένα πράγματα για γέλια και για κλάματα και ας βγάλουν τα συμπεράσματά τους όσοι και όσες παραμένουν μέλη αυτού του Σωματείου.

Το τοπικό Σωματείο Εργαζομένων στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου μπουρδουκλώνει τα πράγματα, για να ξεφύγει από την κατάσταση που το ίδιο δημιούργησε, ισχυριζόμενο, μαζί με το πρώην στέλεχός του και νυν αντιδήμαρχο Διοικητικών Υπηρεσιών, κύριο Βασίλη Βόγγαλη, ότι το μόνο που ζητούσαν τις προηγούμενες χρονιές ήταν πλήρες ωράριο και όχι ποιες σχολικές καθαρίστριες θα προσληφθούν.

Ο Θεόφιλος Ελευθεριάδης είναι συνταξιούχος δημοτικός υπάλληλος του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου και πρώην συνδικαλιστής

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ