Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΝεοφιλελεύθερη αντιπαράθεση για τις αυξήσεις των τιμών στην άθληση για όλους

Νεοφιλελεύθερη αντιπαράθεση για τις αυξήσεις των τιμών στην άθληση για όλους

Νεοφιλελεύθερη αντιπαράθεση ξέσπασε στο Δημοτικό Συμβούλιο Κορδελιού Ευόσμου, στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, στην οποία συζητήθηκε και εισήγηση της Αντιδημαρχίας Αθλητισμού για την αύξηση τιμών στα προγράμματα άθλησης για όλους.

Από τη μια ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Δημήτρης Σίτσας, ο οποίος μιλούσε για πελάτες και για πελατειακές σχέσεις, αναφερόμενος στους δημότες που θα πάρουν μέρος στα προγράμματα άθλησης για όλους.

Από την άλλη ο κύριος Χρήστος Δεμερτζής, πρώην Αντιδήμαρχος Καθαριότητας κατά τη θητεία της διοίκησης Μανδαλιανού, ο οποίος μιλούσε για το κοινωνικό πρόσωπο του δήμου.

Ξεκαρδίστηκαν στα γέλια όσοι τους άκουγαν, αφού ο ένας απροκάλυπτα αναφερόταν στους δημότες χαρακτηρίζοντάς τους πελάτες και ο άλλος θυμήθηκε το κοινωνικό πρόσωπο του δήμου, λες και ο δήμος είναι αυτόνομο κρατίδιο και το κοινωνικό του πρόσωπο δεν εξαρτάται από τα κονδύλια που του δίνει η κυβέρνηση, την οποία στηρίζει και υπηρετεί ο κύριος Δεμερτζής.

Ξεκαρδιστικά και ταυτόχρονα τραγικά πράγματα συμβαίνουν στο Δημοτικό Συμβούλιο Κορδελιού Ευόσμου με κωλοτούμπες ορισμένων, προσαρμοσμένες στη θέση που βρίσκονται, της διοίκησης ή της αντιπολίτευσης.

Η. Βα.

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ