Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΠροβλήματα με τις ταφές στα Κοιμητήρια Ευόσμου

Προβλήματα με τις ταφές στα Κοιμητήρια Ευόσμου

Προβλήματα παρουσιάζονται, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, στα Κοιμητήρια Ευόσμου με τις ταφές, γιατί δεν υπάρχει αρκετός χώρος.

Χαρακτηριστικό της κατάστασης που επικρατεί είναι ότι στα τμήματα 27 και 28 γίνονται ταφές στα παρτέρια, σε χώρους δηλαδή που κανονικά πρέπει να υπάρχει πράσινο, αφού χρειάζεται το πράσινο και στα κοιμητήρια.

Το ερώτημα που τίθεται είναι γιατί δεν επεκτείνεται ο τομέας που είχε δημιουργηθεί για τους θανάτους από covid-19, ώστε να αποφορτιστεί η κατάσταση.

Πρόβλημα με την έλλειψη προσωπικού υπάρχει και στις εκταφές, όπως υπάρχει και στις ταφές, αλλά η διοίκηση των Κοιμητηρίων πρέπει να το λύσει άμεσα.

Σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες, η κατάσταση στα Κοιμητήρια Ευόσμου είναι τόσο ασφυκτική, που υπήρχε περίπτωση το προσεχές Σάββατο, αμέσως μετά το Δεκαπενταύγουστο, να μπλοκάρουν οι ταφές, λόγω αδειών εργαζομένων στις εκταφές.

Στα Κοιμητήρια Ευόσμου ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου έχει σοβαρή παρέμβαση έχοντας στη θέση του προέδρου των Κοιμητηρίων δημοτικό σύμβουλο της διοίκησης Αλεξανδρίδη. Είναι επιτακτική ανάγκη να γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες για την άμεση επέκταση των κοιμητηρίων.

Δεν γίνονται ταφές στα Κοιμητήρια Ευόσμου μετά τις 3 το μεσημέρι
- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ