Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΟ δήμαρχος Λευτέρης Αλεξανδρίδης πήγε σήμερα στο δημαρχείο

Ο δήμαρχος Λευτέρης Αλεξανδρίδης πήγε σήμερα στο δημαρχείο

Του Στέργιου Στεργιάδη

Ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, Λευτέρης Αλεξανδρίδης, πήγε σήμερα πρωί πρωί στο δημαρχείο, παρά το γεγονός ότι είναι παραμονή Δεκαπενταύγουστου. Πόσοι δήμαρχοι στην Ελλάδα έκαναν σήμερα αυτό που έκανε ο Λευτέρης Αλεξανδρίδης;

Δεν φτάνει που ο Λευτέρης Αλεξανδρίδης πήγε παραμονή Δεκαπενταύγουστου στο δημαρχείο, αλλά επιπλέον είπε καλημέρα σε όσους υπαλλήλους του δήμου και δημότες συνάντησε.

Ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, εκτός του ότι πήγε στο δημαρχείο παραμονή Δεκαπενταύγουστου και χαιρέτησε υπαλλήλους και δημότες που συνάντησε, πήγε στο γραφείο του και είχε συνεργασία με κάποιους διευθυντές Υπηρεσιών του δήμου.

Ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, εκτός του ότι πήγε στο δημαρχείο παραμονή Δεκαπενταύγουστου, εκτός του ότι χαιρέτησε υπαλλήλους και δημότες που συνάντησε, εκτός του ότι είχε συνεργασία με κάποιους διευθυντές Υπηρεσιών του δήμου, επιπλέον δέχτηκε στο γραφείο του και κάποιους αντιδημάρχους για ενημέρωση και σχεδιασμό.

Θα πρέπει να τονιστεί ότι ο Λευτέρης Αλεξανδρίδης είπε καλημέρα και στους αντιδημάρχους και στους διευθυντές Υπηρεσιών του δήμου, στους οποίους κατά την έξοδό τους από το γραφείο τους ευχήθηκε καλό Δεκαπενταύγουστο και Καλή Παναγιά!

Θα πρέπει επίσης να επισημανθεί ότι ο κύριος Αλεξανδρίδης κέρασε μπουκαλάκια νερό στους αντιδημάρχους και στους διευθυντές Υπηρεσιών του δήμου, που επισκέφτηκαν σήμερα το γραφείο του.

Αυτό που πρέπει να τονιστεί όμως περισσότερο απ’ όλα τα άλλα, είναι ότι ο Λευτέρης Αλεξανδρίδης δέχτηκε στο γραφείο του, παραμονή Δεκαπενταύγουστου, έναν απλό δημότη, ο οποίος βγήκε συγκινημένος από το γραφείο του δημάρχου για την τιμή που του έκανε ο δήμαρχος να τον δεχτεί, να τον κεράσει ένα μπουκαλάκι νερό και να του ευχηθεί καλό Δεκαπενταύγουστο.

Ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου βάζει τον δεύτερο μεγαλύτερο δήμο της βόρειας Ελλάδας σε νέα τροχιά, αφού παραμονή Δεκαπενταύγουστου ήταν στο δημαρχείο και δέχτηκε στο γραφείο του διευθυντές Υπηρεσιών, αντιδημάρχους, ακόμα και πολίτες. Ο Λευτέρης Αλεξανδρίδης είναι ένα λαμπρό παράδειγμα δημάρχου, το οποίο πρέπει να ακολουθήσουν όλοι οι δήμαρχοι της χώρας.

Τα παραπάνω θα μπορούσαν να είναι και δελτίο τύπου του δήμου Κορδελιού Ευόσμου. Είναι στο πνεύμα του δελτίου τύπου που εξέδωσε σήμερα ο δήμος για το πότισμα των φυτών στην οδό Αντώνη Τρίτση στον Εύοσμο, με το οποίο υποτιμά ευθέως και βάναυσα τη νοημοσύνη μας.

Ο Στέργιος Στεργιάδης είναι πρώην Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου

Ντροπιαστικές για τον δήμο οι παρωδίες που στήνει ο κύριος Λευτέρης Αλεξανδρίδης
- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ