Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΠλάκα είχε ο κύριος Μαξούρας που κρύφτηκε πίσω από την κολώνα και...

Πλάκα είχε ο κύριος Μαξούρας που κρύφτηκε πίσω από την κολώνα και κραύγαζε

Του Στέργιου Στεργιάδη

Η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 7ης Αυγούστου 2024 μπορεί να είχε πολλές εντάσεις, μπορεί να είχε πρωτοφανείς κωλοτούμπες, αλλά είχε και πολύ διασκεδαστικές στιγμές.

Αρπάχτηκε ο κύριος Γιώργος Μαξούρας, Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, με τον κύριο Θανάση Κοκονά, γιατί ο κύριος Κοκονάς αρπάχτηκε με τον κύριο Στάθη Καϊτετζίδη, ο οποίος με τη σειρά του είχε αρπαχτεί με συνδικαλιστές, οι οποίοι με τη σειρά τους αρπάχτηκαν με τον κύριο Χρήστο Ζησάκο.

Ο κύριος Μαξούρας θεώρησε καθήκον του να αρπαχτεί με τον κύριο Κοκονά, προκειμένου να υπερασπίσει τον κύριο Καϊτετζίδη, ο οποίος ως γνήσιος δημοκράτης αποφάσισε να αντιδράσει με απίστευτο τρόπο και απίστευτες κραυγές απέναντι στους συνδικαλιστές, έτσι όπως ποτέ δεν τον είδαμε να αντιδράει για το αγαπημένο του θέμα που είναι το ΘΕΠΑΝ.

Ο κύριος Θανάσης Κοκονάς έβαλε όμως τον κύριο Μαξούρα στη θέση του και γέλασε και το παρδαλό κατσίκι. Του είπε να μιλήσει πρώτα καμιά φορά στο μικρόφωνο του Δημοτικού Συμβουλίου και μετά να κραυγάζει. Πραγματικά, ο κύριος Μαξούρας, τον οποίο σπανίως ακούμε να μιλάει σ’ αυτήν την αίθουσα, άνοιξε καβγά με τον κύριο Κοκονά.

Τι έκανε ο κύριος Μαξούρας μετά την ήττα που υπέστη από τον κύριο Κοκονά; Έφυγε από τη θέση του, κρύφτηκε πίσω από την κολώνα και κάθε φορά που μιλούσε ο κύριος Κοκονάς, εκείνος έβγαζε κραυγές.

«Μαξούρα δεν σε είδαμε καμιά φορά πάνω στο βήμα να μιλήσεις. Μόνο κραυγάζεις. Άσε τα “α” και τα “ου”», του απάντησε ξανά ο κύριος Θανάσης Κοκονάς.

Αυτό που ξέχασε να πει ο κύριος Κοκονάς στον κύριο Μαξούρα είναι ότι, λίγες μέρες πριν, το νέο Κανονισμό Καθαριότητας στο Δημοτικό Συμβούλιο δεν τον εισηγήθηκε αυτός, ως αρμόδιος αντιδήμαρχος, αλλά ο διευθυντής της Υπηρεσίας Καθαριότητας. Μάλιστα ο κύριος Μαξούρας απουσίαζε από τη συνεδρίαση χωρίς καν να ενημερώσει τον πρόεδρο για το λόγο της απουσίας του, όπως ο πρόεδρος είπε στους δημοτικούς συμβούλους.

Ο κύριος Μαξούρας προφανώς κωλύεται να εισηγηθεί, αλλά δεν κωλύεται στα «α» και στα «ου», όπως του είπε ο κύριος Κοκονάς.

Ο Στέργιος Στεργιάδης είναι πρώην Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ