Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΘα δώσει στις κατασκηνώνεις από τις χορηγίες που θα μαζέψει ο κύριος...

Θα δώσει στις κατασκηνώνεις από τις χορηγίες που θα μαζέψει ο κύριος Κουγιουμτζής;

Του Γιάννη Καμαρινού

Ο Λευτέρης με τα λόγια χτίζει ανώγεια και κατώγεια!

Τις παιδικές κατασκηνώσεις «Ευλογημένο Καταφύγιο – Άξιον Εστί», της Ενορίας Ι.Ν. Αγίου Αθανασίου Ευόσμου στη Μακρυνίτσα Σερρών, επισκέφθηκε ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, Λευτέρης Αλεξανδρίδης, συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο Καθαριότητας και Ανακύκλωσης, Γιώργο Μαξούρα.

Ο δήμαρχος δεσμεύτηκε ότι θα βρίσκεται δίπλα και θα στηρίζει όλες τις δομές και τις πρωτοβουλίες προς όφελος των παιδιών και πραγματικά θα ήθελα να ξέρω πώς θα κάνει τέτοιο πράγμα, όταν ακόμα και για τα πιο απλά πράγματα δηλώνει ότι το ταμείο του δήμου είναι μείον.

Ίσως ο κύριος δήμαρχος να έχει σκοπό να στηρίξει τις παιδικές κατασκηνώσεις «Ευλογημένο Καταφύγιο – Άξιον Εστί», της Ενορίας Ι.Ν. Αγίου Αθανασίου Ευόσμου στη Μακρυνίτσα Σερρών δίνοντας ένα μέρος από το τεράστιο ποσό που θα συγκεντρώσει ο αντιδήμαρχος Επιχειρηματικότητας, κύριος Νίκος Κουγιουμτζής, βγαίνοντας στη ζητιανιά για χορηγίες από μεγάλες επιχειρήσεις.

Εκτός και αν η στήριξη είναι ακόμα πιο έμπρακτη και αφορά το ΘΕΠΑΝ με όλο αυτό το γαϊτανάκι μεταστεγάσεων, στο οποίο προχωράει ο κύριος Αλεξανδρίδης.

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ